Benim ilk deneyimim Hatek ti 5 lira mal iyetle bir arkadaşım tavsiyesiyle aldığım ve öncesinde herhangi bir bilgi birikimim olmadığı h al de 4 aylık sure zarfinda %20karla işlemi kapatır kapatmaz turk uçağının suriye tarafından düşürülmesi ile bir anda 3 gün üst üste düşüşün muazzam şükrünü ve mutluluğunu ayni zamanda stresini yaşamıştım.
Sonrasında bölümüm ve mezuniyetim itibariyle ve yuksek lisansta sectigim bolum itibariyle daha bilimsel metodlar ve uzun vadeli analizlerle LOGO firmasına girdim...Hükümetin vermiş olduğu bilişim sektöründeki teşvikler,yabancı ortaklık belirtileri vs.birazda kişisel duyuş ve hislerle 4.90 maliyetle LOGO firmasına yatırım yaptım.2013 yılının başlarında sonrası gezi vs.süreçini sakin bir şekilde atlattım.Hatay tekstile yaptığım yatırım 10.000 Tl ve 48 ay kredi çektiğim bir işlemdi bu işlemle kazandığım marj kredinin faizi ile basabasti.Bu paraya yaşımda 27 olmasından dolayı batarsa batsın gözüyle yaklaştım,o günün şartlarında.
Ve radyolarına inandığım kimseden akil almadan insanları da ayrıca bilinçlendirerek LOGOYU sabırla bellemeye koyuldum.Takii 18.00 li rakamlarda satana kadar.Muazzam bur rakamdı benim için.Düğünümü bu parayla yaptım

Sonrasında dinlenme sürecini yaşadım.Geri kalan portfoyumle
Ve ASUZU firmasına girdim birkaç sefer al sat yaptım.Elektrikli otobüs isine bayağı inanmıştım,Tübitak destekli.26 maliyetle 2 sene bekledim ve portföyün yarı zararına diyebilirim işlemi kapattım.Şubatın sonunda bu guruba olan hedefimden dolayı ve grafik haber vs.genel gündem göz önüne alarak YAZİC firmasına girdim,14 lira maliyetle.Sabrederek bu hafta işlemi yapasım cuma günü.
ve sonrası su an burada paylaşılan bir firmadayim "d" bölgesinin tamamlanmasını bekliyorum.
5 senede öğrendiğim.
1.Para parayı çeker.
2.Sabir herseyde olduğu gibi zamanla birlesince güce dönüşüyor.
3.olan bana yakin olan herkesi botta yatırım yapmaları konusunda ikna etmeye çalışıyorum.Ülkeme ve.kaynaklarına inandığım için be peşkeş çekilmesine musade etmemek için belki toz zerresiyiz lakin karınca niyeti bile önemli.
4-Her sabah kalktıgımda ve bir yıl içinde 1000 cokomel satacağım diyorum

5-para ben.için bir araç ona deg er vermiyorum.
Kendinize iyi bakın...
Yer İmleri