Sayfa 183/398 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283 ... SonSon
Arama sonucu : 3179 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: INDES - İndeks Bilgisayar

1. millet panikle sattı yazık...
    2008
    2013
    2020
    gibi yılları borsayı dibine kadar yaşayanlar için dont panic. eski kulagı kesikler birçoğu şerbetli bu duruma...birçogu zaten contayı yakmış tepki vermiyor...

memleketin heryeri aksiyon macera...sürekli adrenalin

al-sat değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by mahal Yazıyı Oku
    millet panikle sattı yazık...
    2008
    2013
    2020
    gibi yılları borsayı dibine kadar yaşayanlar için dont panic. eski kulagı kesikler birçoğu şerbetli bu duruma...birçogu zaten contayı yakmış...

memleketin heryeri aksiyon macera...sürekli adrenalin

al-sat değildir.
    Bilanço geldiğinde neler yapar tahminler ne yönde,bilgisayar satışları malumunuz yüzde 20 üzeri artmış pandemide.

3. Bugün karını açıklama durumu olurmu acaba

4.  Alıntı Originally Posted by Pik Yazıyı Oku
    Bugün karını açıklama durumu olurmu acaba
    Bilmiyorum ama geçen yıllar ağstos 15 gibi yanılmıyorsam açıkladığı tarihler,bellide olmaz ama buraya kadar gelmişken düşeni kırmalı tavana vurmalı aslında işlemde fena değil.hayırlısı bakalım ağustosta önemli yerlere gelecek gibi inşallah. ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by mahal Yazıyı Oku
    bugün toparlanıp 13 tekrar deneyeceğini düşünüyorum.Temenni ediyorum...
    bu düşüşte istediği kadar toplamıştır ki ; bence kağıt zaten toplu...sadece patronun niyeti önemli gerisi lafü güzaf...
    halen vermeye devam ederse (milleti korkuttular gerçi youtube özellikle bazı şahıslar borsa bitti tükendi vs diyip sabah akşam algı yaratıyorlar, altın propagandası yapıyorlar kimse bunları uyarmıyor)tahta yapıcı yada patronun elinden kagıtlarını alırlar gibime geliyor...(youtube adam resmen bazı güçler borsayı bilerek yukarı taşıyıp tutuyor demeye getiriyor halbuki altın için ben bunu düşünüyorum... simya cının biri çıkar çakar demirden altını yapmayı )
    bu koca şirket masa sandalye şirketi gibi biraz çirkef, gaddar, umursamaz davransada tahtasına, sonuçta sağlam iş baglantıları olan dünyanın en büyük teknoloji firmalarının güvenerek iş yaptığı bir ortak. Ve gelecek şu an teknoloji şirketlerinin olacak

al-sat değildir.
    Kağıt topluysa bilanço hareketi başlamış gibi,bilanço gelmeden harekete başladığına göre yolun başında gibi desek yanılmış olmayız inşallah,açıklayacağı süpriz kar bana göre eski yükselen kanalına atar inşallah hisseyi. ytd.

6. bilançoya takılmıyorum...zaten artı yazacagı aşikar...temel ve teknik çok iyi olumlu...toplu derken bence diyorum tahminimi söylüyorum...size alın satın diyemem...ben yarısını kaptırdım çok iyi bilseydim elimdekinin yarısını kaptırmazdım açıkçası...
    konjektür için en uygun kagıtlar sağlık ve teknoloji ve sağlam üretimleri olan zombi olmayan firmalar bence bu tip iyi firmalar kaybettirmez hatta iyi de kazandırabilir....bu tamamiyle risk algınıza bağlı bence...ben risk alıyorum sizi bilemem...
    yarısını kaptırdıgımı anlayana kadar kagıtta alım yapamadım sürekli emir yenile emir yenile bir baktım ki yarısını tekrar yerine koyamamışım...elimde kalan nakitle sağlık sektöründen takip ettiğim ve çok fazla düştüğünü düşündüğüm kagıdı aldım...en azından onu yakaladım diye düşündüm...

al-sat değildir.

7. Bilancoyu bilen biliyor merak etmeyin patronu ve spek insafa davet edin...hep ben diyen bir zorba ile karsi karsiyayiz...bilanco ederi 20 tl uzeri ama patronun bictigi eder farkli...

Sayfa 183/398 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •