Sayfa 116/925 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon
Arama sonucu : 7395 madde; 921 - 928 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    SİVAS
    Gönderi
    4,327
    İnternet kısıtlanıyor diyenler niye anlamak istemiyor... Yalan, iftira, hakaret, küfür gibi insan onurunu rencide edici paylaşımlara engel getiriliyor, getirilmeli de zaten... Çağdaş olarak kabul ettiğiniz batıda Twitter dan birine hakaret edin bakalım nasıl kodese tıkmıyorlar...

Tek taraflı değil olaylara çok yönlü ve yapıcı bakarsak problemlerin çözümünü sağlarız... Bu yasa vatana millete hayırlı olsun.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. bu yasa veri güvenliği ile ilgili yani kronttu da dolaylı yönden pozitif etkileyecek, tıpkı 230 sayfalık bilgi güvenliği rehberi gibi,covid19 uzaktan çalışma, artan e-ticaret ve artan internet kullanımı vs hepsine veri güvenliği şart.Kronun siber güvenlik ve ağ güvenliği ürünleri tam bu noktada kesişiyorlar. .

Bilanço hesabınıda yukarda yaptım .İlk yarı tahsilat, dönemsellik vs sorunları yaşandı galiba çünkü şirket yılsonu hedeflerinde değişiklik yok dedi.

Bana göre asıl bundan sonra hızlı büyüme gelecek çünkü zaten diğer şirketlerin( ardyz ,kafein , smart, fonet vs) 5 katı kadar pazarlamaya para harcıyordu kron, bir de bunun üstüne covid ve bu yasalar gelince , bu harcanan pazarlamanın ekstra 2 katını pazarlamayı bedava getirdi

3. bakın sadece covid19 ile , sadece uzaktan çalışma değil e-ticarette de siber saldırılar artmış

E-ticaretteki büyüme siber saldırı artışını beraberinde getirdi

https://www.hurriyet.com.tr/teknoloj...tirdi-41577164

4. Yurtiçi satışların artacağı kesin ama resmî kurumlardan beklemiyorum. Hala İsrail firmaları ile iş yapılıyor. Devletin yerli malı kullanımını teşviki yeni mevzuu değil. Yaklaşık 2 yıldır bu konuda çalışmalar var. Hatta ilk başlarda sevinmiştik bizlerde %100 yerli olarak bu pazardan pay alabileceğimizi düşünmüştük, tam tersi oldu. Tecrübe ile sabittir. Körü körüne bağlılık bazı gerçekleri görmeyi engelliyor maalesef. Söylenenler ile yapılanlar uyuşmuyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

5. Pega anlaşması ,foresster kuppinger raporları ,... hem yurtiçi hem de yurtdışında satışlarda artış bekliyorum sene sonu

6. Güzel bir rapor covid 19 uzaktan çalışma , siber güvenlik

Full-scale remote work went from being a long-term plan to
    an imminent necessity. With traditional work solutions no
    longer sufficient to protect and enable employees working
    from home, cybersecurity had to pivot â۠without precedent
    and, in many cases, without budget â۠to secure employees at
    significantly greater risk than ever before.

While the historic disruption accompanying the COVID-19
    pandemic has been challenging for businesses, itâ€â•s been a
    boon for cybercriminals.

Sonic wall president

https://www.sonicwall.com/2020-cyber...h000000cVVVAA2

https://twitter.com/SonicWall/status...27207791603713

7. 12 aylık bilançoyu görmek gerekir bence...

8. 3 senede 120 milyon tl arge ve pazarlama masrafı ( diğer şirketlerin (ardyz, kfein,smart link,fonet vs ) 20 senede harcayacağı arge ve pazarlamayı, kron 3 senede harcıyor ..

covid19 ile gelen digitalleşme, uzaktan çalışma ,artan e-ticaret ,artan internet kullanımı ,

son olarak hükümet tarafından çıkarılan siber vatan ,siber egemenlik ile gelen sosyal medya düzenlemesi yani veri güvenliği .Ve de hükümet tarafından yayınlanan 230 sayfalık bilgi veri güvenliği rehberi...

bunları neden yazdım?

Çünkü fk bundan sonraki süreçte tarihe karışmıştır bana göre 100 fk bile fiyatlanabilir, artık fkya bakılmaz bu hissede bana göre. pd/dd saymıyprum bile sanayi şirketleri var 7,8 pdd/dd ile fiyatlanıyor şu anda

Sayfa 116/925 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •