Sayfa 473/748 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 3,777 - 3,784 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

1. Hayırlısı olsun Sayın Cüneytt, benim yolum daha uzun, dediğim gibi 7 lira üzeri kur olduğu sürece hala sudan ucuz, beklemeye devam.

2.  Alıntı Originally Posted by teamsah Yazıyı Oku
    Hayırlısı olsun Sayın Cüneytt, benim yolum daha uzun, dediğim gibi 7 lira üzeri kur olduğu sürece hala sudan ucuz, beklemeye devam.
    Teşekkürler teamsah dostum; Daha buradayız..beraberiz. Hedef büyük...hep beraber kazanırız İnşaAllah.

Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
    İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by cüneytt Yazıyı Oku
    Bilenler bilir....Dile kolay bil fiil 2009 mart ayından beri bunun peşinden koştum.

bugün 5,68......9,50 arası ortalama 7,80 maliyetli hisselerimden bir kısmını ilk tavandan (21,02) verdim.

Ahdım vardı.

90 ay (Totalde 120 aydır) vadeli konut kredimi kapatmak için verdim... (Kar cebe yakışır)

17 ağustos 2020 pazartesiye kadar vaktim var. şeytan dürtmezse bu taktanın sayesinde evin kredisini kapatacağım.

Allahım kısmet ederse geri kalan ile (Artık nereye giderse) Fethiyede arsa bakıyorum.... kafama göre dubleks yaptıracağım..... İnşaAllah.

Asla Yatırım tavsiyesi değildir. Zarar Edebilirsiniz.
    bereketli olsun kardeşim.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

4.  Alıntı Originally Posted by cüneytt Yazıyı Oku
    Bilenler bilir....Dile kolay bil fiil 2009 mart ayından beri bunun peşinden koştum.

bugün 5,68......9,50 arası ortalama 7,80 maliyetli hisselerimden bir kısmını ilk tavandan (21,02) verdim.

Ahdım vardı.

90 ay (Totalde 120 aydır) vadeli konut kredimi kapatmak için verdim... (Kar cebe yakışır)

17 ağustos 2020 pazartesiye kadar vaktim var. şeytan dürtmezse bu taktanın sayesinde evin kredisini kapatacağım.

Allahım kısmet ederse geri kalan ile (Artık nereye giderse) Fethiyede arsa bakıyorum.... kafama göre dubleks yaptıracağım..... İnşaAllah.

İyi sabır varmış sizde de. Tebrikler, bol kazançlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Andrei28 Yazıyı Oku
    İyi sabır varmış sizde de. Tebrikler, bol kazançlar.
    Teşekkürler....

6.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    bereketli olsun kardeşim.
    Teşekkürler Hocam; varlığınız bize güç veriyor.

7.  Alıntı Originally Posted by cüneytt Yazıyı Oku
    Sağlam mal varmış tavanı bozduğuna göre
    Allah sağlıkla harcamayı nasip etsin

8. Çimsayı görüyorsunuz, biraz ihtacat karı geldi gaza basmaya başladı, bakalım bizim 5 kıtaya ihracat yapan şirketimiz bilançoyu açıklayınca neler olacak.

Sayfa 473/748 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •