Originally Posted by şahit sana dedim bu römörklü şamyeli erken kullanma diye. Ben lönk devam ediyorum, bizon sürüsü alasyadan yola cıkmış diyorlar
Hamdım Piştim Yandım
123.550 den aldığım malları 124.125 den yeni sahibisine verdim arkadeşler Bereket versin
Originally Posted by *Bozkurt Ben lönk devam ediyorum, bizon sürüsü alasyadan yola cıkmış diyorlar eyi enazından coğrafyayı düzeltmişsin asdas. mb sıkı laştırma yapar kene nasıl olcek?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by *Bozkurt Çok güzel bir gündü oluy, robdöşamrımızı giydik şindi keyif cigarası içiyoruz Bogazdaki yalimizda, elimizde gayfeler..
1230 altında 15 lik kapanış olmadığı sürece long flat devam.
sen onu git emlakçılara oto galericilerine söyle bu nasıl fiyattır demekki memleket norveç emenike de eğer seni emnekilemezlerse cevabıını verirler bana laf yetiştiriyon
Originally Posted by Tinaz Bogazdaki yalimizda, elimizde gayfeler.. Biz zopa yerken Ayasofya abi kikir kikir gülüyordu, her zopanın arkasında keyif gayfesi içilir
Originally Posted by iyikotuvegudubed sen onu git emlakçılara oto galericilerine söyle bu nasıl fiyattır demekki memleket norveç emenike de eğer seni emnekilemezlerse cevabıını verirler bana laf yetiştiriyon buyur..! Turkce yazsaydin keske..
Forum Rules
Yer İmleri