-
Arkadaşlar merhaba ;
Uzun zaman oldu buraya bir şeyler yazmayalı.Öncelikle herkesin sağlığı yerindedir umarım. Şimdi arkadaşlar böyle inşaatın uçtuğu dönemde çimentonun su gibi kullanıldığı dönemde 1.3 milyon kar çok komik oldu tabiki. açıkcası ben bu işten rahatsız oldum.istedikleri kadar tablo acıklasınlar.istediklerini yazsınlar.durum şu. satışlar çok iyi kar ı nasıl eritsek derdindeler.bu bile ne kadar ahlaksız insanlarla mücadele ettiğimizin göstergesi.devlet sağolsun bunlara ellemiyor çünkü kendiside bu işten memnun sanırım.(sebebi neyse artık!!) bunlarda istediği gibi at koşturuyor. tarman bunların yakasına yapışmış durumda ondanda kurtulmak istiyorlar onuda beceremediler şimdilik filler tepişiyor çimenler eziliyor modunda gidiyoruz.anladığım kadara ile bu bir süre daha gidecek bizde oturup izliycez. ne gibi seçeneklerimiz var bakıyorum ya fillerden biri gidecek ya da birileri gelecek bir kısmını veya tamamını satın alacak veya devlet diyecek ki başlarım yapacağınız işe. işte o güne kadar böyle aptal saptal şeylerle uğraşmaya devam sanırım. şu an 19 73 lerde tutma çabası var. 2 gün sonra bu bilanço da unutulur belki ama bu yaptıkları şer...sizlikler unutulmaz. o yüzden en azından hesap sorma adına lütfen benimde aradığım gibi sizinde arayarak ne yapıyorsunuz kardeşim demenizi isterim.açıkcası bir şey olacagı için değil oradaki insanların da bunu farketmesi için ne kadar insana karşı sorumlu olduklarını farketmeleri için. bu işten kendilerinin de sorumlu olduklarını anlamaları için.
ŞENGÜL AKPINAR
MALİ İŞLER MÜDÜRÜ - YATIRIMCI İLİŞKİLERİ BÖLÜM YÖNETİCİSİ
songul.akpinar@goltas.com.tr
0 246 2371451 Dahili 1200
HATİCE ÜNLÜ
FİNANSMAN UZMANI-YATIRIMCI İLİŞKİLERİ BÖLÜM SORUMLUSU
hatice.ozakca@goltas.com.tr
0 246 2371451 Dahili 1271
arayabilir ve biz salak değiliz i bir kez de bu arakdaslara soyleyebilirsiniz.bilanco dan iyi anlayanlar direk o tarz bilgiler ile soru soradabilir. ama size hep aynı cevabı verecekler kesin.ıste maıl atın biz size dönelim. dönelim dedikleride bilancoyu bı daha yolluycaklar muhtemelen. durum bu arkadaşlar.
tekrar görüşmek üzere.herkese iyi çalışmalar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri