Sayfa 281/1002 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    tdg için çok kötü bir gün olabilir diyorsunuz yani..
    TDG için kötü olacaksa bile yarına yansır
    Biz işi 15.30 da bitiriyoruz.

2.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    arkadaşlar GUH fonu ile ilgili bir düşünceniz var mı? garantiportföyün bir fonu... getirileri iyi gibi geldi bana... ağırlığı fon katılma belgesi olarak görünüyor. bu fon katılma belgesi dedikleri nedir? yani bir fon başka fonlara ortak mı olmuş oluyor? bilgilendirirseniz sevinirim...ve genel olarak GUH için fikriniz var mı?
    yabancı hisse senedi fonları arasında çok daha başarılı olanlar var.
    YAY
    AFT
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by gogoman Yazıyı Oku
    Mevduat yada bono faizlerine endeksli FON varmı? Hangileri?

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    İçinde mevduat, repo, tahvil bulunduran tüm fonlar etkilenir
    En uyumluları PPF'lerdir

4.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Kpc 'yi yeni kurulduğu için birşey diyemiyorum. Kendi değerlendirmemde, son bir aylık veri yerine, 3 ay ve 6 ay lık verileri daha fazla dikkate alıyorum.

NNF gibi Kpc de borsanın ciddi düştüğü ağustos ayı başlarında %45 hisse taşıyordu, bu yüzden değerlendirmem için, en azından 3 ay ve 6ay verilerini görmem lazım.

Mps için çok kısa vade bakarsak, Zpe ile kıyaslayabilirim, son 1 ayda MPS -5,77, ZPE -6,99. Mps standart sapması en yüksek fonlardan biri, son bir yıldır uzun vadede yüksek getiri elde ederken büyük dalgalanmalardan geçmiş bir fon. Büyük dalgalanmalara sabredemeyeceklere göre değil.

Portföyümdeki fonları aybaşında gözden geçiriyorum, şuan hisse fon olarak elimde MPS var, muhtemelen eylül ayında da bulundurmaya devam edeceğim.

Saygılar.
    çok teşekkür ederim. yazdıklarınızla beni bir yanılgıdan kurtardınız. ben fon işlem görür görmez hisse oranı en az yüzde 80 oluyor diye düşündüm. demek ki fon yeni kurulduğundan ilk ay pozisyonlarını ayarlayabilmesi adına esneklik tanınıyor. bu yüzden de hisse fon da olsa ilk ay hisse oranı yüzde 80 olmayabiliyor. zamanla portföy oturuyor. bu yüzden de bu fonun aylık yüzde 2 kayıp yaşadığını düşünmem, sağlıksız bir değerlendirme oluyor. tekrardan teşekkürler ve bol kazançlar

5.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    Fon sepeti fonlarının içinde ağırlıklı olarak fon bulunur. Bu fonlar bizim TEFAS fonları da olabilir, BİST'de işlem gören altın, gümüş gibi fonlar da olabilir. Yabancı fon sepeti fonlarında ise yabancı borsa yatırım fonları bulunur.
    Üstat
    İsmi yabancı teknoloji hisse senedi oldu.
    Tefas da isimgüncel değil sanırım.
    12 Ağustos’ta almıştım. O zaman kendilerine sordum.
    Aft yay gibi oldu yani.
    Şu linkten daha güncel Bilgi veriyor.

https://www.garantibbvaportfoy.com.t...epeti-fonlari/

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    peki GUH için bir yorumunuz var mı?
    Aft ve yay benzeri oldu. Ama henüz kapta güncelleme yapılmamış olabilir. Önümüzdeki ay herhalde güncellenir.

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    yabancı hisse senedi fonları arasında çok daha başarılı olanlar var.
    YAY
    AFT
    Bu Guh 12 Ağustos’tan beri yay ve aft gibi getiriyor ya da götürüyor hocam.
    Ekseni değişti yani

8. GUH için yanıt verenlere teşekkürler... bende AFT de olduğu için ikisi birden gereksiz diye algıladım... yani AFT varken bir de GUH almak saçma bu durumda...

Sayfa 281/1002 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •