Originally Posted by
topborsa07
cıddı anlamda kararsız kaldım bırıız akıl verebılrmı borsada 150 bın tl zararım var n yaptısam 15 gundur cıkaramdım 150 bın tl krdı cekıp zararı kapatayımmı yoksa elmde kalan parayla halk bank alıp 7 tlye glemsı zararı kurtaramam yetcek yalnız ckcgım kredının aylık odemesı 3850 tl oda ıcerdekı nan paranın faız karsılıyor cddı anlamda ne ypaım bır aklı versenız
bence halkbank takıntısından kurtulmak lazım.. başka güzel hisseler yok mu? olasılık hesaplarını düşünün.. tek bir hissenin (üstelik sürekli problemlerle anılan) 7 tl ye gelmesi mi yuksek olasılık yoksa sektörünün lider hisselerinin genel bir rallide değerini bulması mı? tek hisseye bağlamayın ümitleri.. 3-4 hisse en az..
özel banka + holding + sanayi (demir çelik).. bu üç alandan toplamı 3-4 tane en fazla hisse.. maliyeti efektif yönetebilmek için bu kadar yeterli.. endeks 30 içinden olsun.. ve en büyükleri olsun.. isim vermiyorum.. ama zaten belli..
elbette tavsiye değil.. sadece sizin yazınıza cevaben düşüncelerim..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri