Sayfa 1097/1230 İlkİlk ... 975979971047108710951096109710981099110711471197 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 8,769 - 8,776 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by jacksparrow Yazıyı Oku
    Kerim Rota bu forumda uzun süredir anlatılan, beyaz yakanın reel gelirindeki gerilemeyi, bir örnek üzerinden çok güzel anlatmış.

https://www.paraanaliz.com/2020/ekon...mpression=true

ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Muthis bir yazi...

Ibretlik..

Bu basligin amacini da en iyi sekilde anlatiyor...

Orta direk aileden gelen, ailesi gibi bir yasam kurmaya calisan tum son nesil beyaz yakalilarin ne kadar zor bir donemde bunu yapmaya calistiklarini gosteriyor...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2. Sn jacksparrow roman gibi bir yazı bir cirpida okudum, bu başlığın bence iki mottosu var biri tasaaruf diğeri yatırım.. bu paylaşım neden bunları yapmamız gerektiğini tokat gibi yüzümüze vuruyor.. hem bu müthiş yazı hem de daha önceki faydalı paylaşımlar için teşekkürler.

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Merhaba,
    Mesajınızı ye gördüm. Ben uzun vadede öncelikle geçmişten gelen kanalları kullanıyorum. Oralar iyi alım yerleri olabiliyor. Ortalama konusu hisseye göre değişiyor. Kiminde günlük kiminde haftalık bakıyorum. 50 100 200 günlükler en çok kullanılanlar. Uzun vadede dolar bazlı olarak da bakmak lazım grafiklere. Tl olarak fiyat eski dibine gelmese de dolar olarak geldiği zaman da oralardan yukarı dönebiliyor

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Merhaba Emre bey
    Cevabınız için çok teşekkür ederim

4.  Alıntı Originally Posted by Tasarrufcu Yazıyı Oku
    Merhaba Emre bey
    Cevabınız için çok teşekkür ederim
    Rica ederim.
    Selamlar

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku

Syg,

1. "Delilik, aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir."
    Bu söz ne Einstein'ın, ne de sıklıkla ona atfedildiği üzere Benjamin Franklin'in. Politik metinlerde çok fazla kullanılan bir söz bu. Einstein'ın gerçekten sarf ettiği sözleri bünyesinde barındıran The Ultimate Quotable Einstein adlı eserde, sözün Rita Mae Brown'un 1983'te yayımlanan Sudden Death adlı kitabında geçtiği belirtilmiş, ancak muhtemelen ondan daha da eski. Ayrıca söylemeye gerek yok, bilimsel olarak deliliğin tanımı da bu değil.

Kaynak = https://evrimagaci.org/einstein-tara...0s%C3%B6z%20bu.

https://evrimagaci.org/albert-einste...ri-nelerdi-265

Bu linkten ise Einstein'ın dini inancı ile ilgili söylediklerini bulabilirsiniz. İlk zamanlar spionozanın panteizmini kabul edip sonrasında agnostisizme kaydığını söylüyor.

İlk sözü söylemediği kesin diğerlerini de kuvvetle muhtemel söylememiştir.

Saygılar

Alıntı Originally Posted by jacksparrow Yazıyı Oku
    Kerim Rota bu forumda uzun süredir anlatılan, beyaz yakanın reel gelirindeki gerilemeyi, bir örnek üzerinden çok güzel anlatmış.

https://www.paraanaliz.com/2020/ekon...mpression=true

ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu yazıyı yazan adamın davutoğlunun partisinde ne işi var çözemiyorum.
    Türkiyenin premium paket yıllarını 2000’leri hatırlıyorumda nasıl bu hale geldik bilemiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

8. Yıllardır konuştuğumuz konu. Somut örnekler, anlamayı kolaylaştırıyor.

Benim hikayem Barışa benziyor. Ben de mühendislik mezunuyum, Barış 97 de, ben 99 da Gsm şirketinde çalışmaya başlamışım. Ev alma zamanlarımız da benzeşiyor.

Beyaz yakalı olmanın altın dönemleri 2000-2010 arasıydı bence.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 1097/1230 İlkİlk ... 975979971047108710951096109710981099110711471197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •