Sayfa 322/704 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon
Arama sonucu : 5625 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. 1 dolar 7.50... tl.
    Gs fiyatı 2.50... idi
    Fb fiyatı 10 tl... idi
    Ts fiyat...6 tl idi
    Bjk fiyat..2 tl idi

Dolar 2 yıl önce 7.4 gördü papaz olayında
    100 yıllık klüp fiyatları çöp çiklet parası
    Satsan para etmezdi kredi çeksen para vermek istemezlerdi
    Bu fiyatlar az bile..
    Bence dahada çıkacaktır fakat çok dikkatli olmak gerek.
    Bist sağlıklı işleyen bir kurum değil
    Spor hisseleri 8 yıldır böyle hareket görmemiştr. Ts falan hariç
    Ytd.

zorakipaşha

2. Kazanan yine öncelikli klüp yöneticileri..

İstikrarlı çıkış yok hile hurda
    Hisseler ani satış yerse spor endexine yıllarca kimse uğramaz.
    Yukarıda biyerlerde uygun pozisyonda bırakırlarsa ky da zararsız cıkar umarım. burda son noKtayı ALİ KOÇ koyacaktır.

zorakipaşha

3.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Bende merak ediyorum bu yaslilar karmasi ne halt edecek diyé...coktan sampiyon oldu ama bence zor...
    Rex Fener var mı sizde. Aselste bekliyoruz birlikte umarım fenerden kazanmissindir

4.  Alıntı Originally Posted by Rzgtl Yazıyı Oku
    Valla hocam ben Galatasaray lı birey olarak yarın Allah nasip ederse ve terste kalmazsam güçlü açılış yaptığı gibi saat 10:00 itibari ile hisse ile vedalaşıp fenerium dan fenerli 2 arkadaşıma yeni sezon forması ve tshirt alacağım. Forma haklarını da tshirt ten kullanmak istedim klüp daha çok kazanıyor dedim ama kendileri öyle istedi. Sezarın hakkı sezara fener doğru yolda.

HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sattin mi ortak. Insanın eli de gitmiyor sat tuşuna Ama ben tüm spor hisselerini sattım. Daha önce düştüğüm hataya düşmek istemiyorum.herkese hayırlı kazançlar

5. Sirket muhtemelen hisse satacak. Yakinda haberi duser. Cikisin baska izahi yok. Eski dostlarima selam. Yillarca tasidik. Kafa kafaya ciktik hatta dolara vursan zararina bedelli oncesi. Suan bakiyorum o zamanki maliyetin iki katina gelmis bu fiyatla. Dolar uc dort kat prim yapti bu arada. Serefsiz Ali Koc bizleri silkeledi simdi hissede kimse kalmamis forumdanda goruldugu uzere yukari suruyor. Borsakartali Selim doktor hakura. Hepinize selamlar.

Buradan yeni girecekler icin hisse alimi intihardir.

Sen kimsin dersen eskilere sorun bilirler. Bu forumun bir numarali fener traderi idik. Ali Koc geldikten sonra biraktik. Kolay gelsin.

6.  Alıntı Originally Posted by TC MEHHAM Yazıyı Oku
    Beşiktaş'ta takıldı peşine gidiyor. Beşiktaş çanak kulp formasyonuna gidiyor. Herhalde fener sayesinde formasyonu tamamlayacak. Bjkas kimsede yok galiba. Günlerdir yazan yok.fenerimiz sağolsun. Diğer sportiflerden de kazandım sayesinde.kazanan ortaklar lütfen fenerim.com dan birşeyler alalım. Fenerimize destek
    Besiktas ve fenerse uc bes kirinti kalmisti hesaplarda onlarida ciktim iki gun evvel. Sadece numunelik birer tane biraktim.

7.  Alıntı Originally Posted by berkbora5 Yazıyı Oku
    Dostum ben yüzde 8 ile devam ediyordum onuda dün sattım..senin adinac sevindim az cekmedik şu an bile zararın sadece yüzde 30 çıkardım yapacak birşey yok bu hissede ralli olunca nereden kestirecek belli değil.kalanlara bol kazançlar dilerim

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Berk selam. Karla sattigina memnun oldum. Eskilerden bir sen kalmissin. Foruma soyle bir baktimda.

8.  Alıntı Originally Posted by Canbartu Yazıyı Oku
    Yazdım,bir daha yazıyım,100 adet kağıt alıp,kazanıp,insanlara laf sokmaya çalışan yeniler için
    Borsa da çok eskiyim,2007 sonra işlem yapmıyordum,Ali Koç Başkan olduğu için Kasım-Aralık 2018 de 7.10 ortalamalı 6115 adet kağıt
    Aldım,dün 1115 adetini 44.54 satarak anaparayı realize ettim,5000 adet sıfır maliyetli hissem var
    İnsanlar zaman zaman farklı fikirlere ihtiyaç duyarlar.YTD.
    Bu hisse SEREFSIZ ALI KOC baskan oldugunda 41 tl idi. Bedelliye kadar 18 tl lere kadar bastlar. Sonrasinda bolundu yine dusmeye devam etti. 8 tl lerde bi sure bekledi yine dustu 6 kusurleri gordu. Milleti aylarca inim inim inletti. Sonrasinda yataya sardi. Eskiyim diyorsun. Serefsiz Ali Koc a ovgu duzuyorsun. Aziz Yildirim hisseyi 35 in altina dusurmezdi uc bes trade ettirirdi. Bu serefsiz elimizdekini aldi simdi kagidi goturuyor. Yarin da hisse satisi yapar borcu kapar. Bu cikis hisse satisi yada yeni bedelli cikisidir.

Sayfa 322/704 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •