Sayfa 231/607 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. Hisse üzerindeki baskı kalkmış oldu görüşüne katılmıyorum .Şirketin bugün satış gerçekleştirip bitirdiği lot sayısı 110 bin kadar . Yani toplam işlem adedinin sadece % 10 u ! Mühim olan , bu genel toplamdaki lotta alım talebi % 58 seviyelerinde . Yabancı oranı 3.40 a çıkmış .. Bunlara bakmak lazım .Ama şunu da akıldan çıkarmamak gerekir ki , şirket niye bugün bu hadiseyi sonlandırdı ?? Yükseliş trendini kısa vadede bu seviyede zirve olarak mı gördü acaba ? Yarın ola hayır ola !

2. Bu kadar sığ bir tahtada bu kadar malın karşılanması çok onemliydi hisse tavanla karşılık verdi şirket 10 milyon kar yapmış oldu hisse satışından bundan sonraki fiyatlamalar şirketin vizyonu belli edecek buna bakmak lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Satistan elde edilen kar blancoya yansiyormu

4. alım ortalaması 25 00 ile 30 46 arası satıış ortalaması tahmini 168 00 olsa alış da 28 00 olsa lot başına 140 00 tl şirkete kar yazar 106 157 bin lot 14 milyon 861 bin tl tahmini kar eder .
    yatırım tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by mesude Yazıyı Oku
    Satistan elde edilen kar blancoya yansiyormu
    Payvsatışından elde edilen kar /zarar bölümünde olacak 9 aylık bilançoda

6. Hisse satışından kaynaklanan aradaki fark, Menkul kıymet satış karları hesabına konur. Yani, Bilanço karına olumlu katkısı olacağı kesin bu durumda ..

7. Bu saatten sonra hisse fiyatlaması ve şirketin atacağı adımlar vizyonunu daha belli edecek !!!

A ). Zirveden hisseleri devir edip bundan sonra hisse şelale yada yatay mı olacak ?

B) . Yoksa bu satış bazı şeylere engel olmasın diye yatırımcının ve şirketin önünü mü açtı ?

Bu kadar sert hareketler edip buralarda bu haberin gelmesi ilginç geldi ?

Yatırımcı dostumu yoksa yeni taşıyıcılar arayan şirket mi ?

8.  Alıntı Originally Posted by West_by_West Yazıyı Oku
    Sn Aslanbey , 155.30 tavan olup 129 a gerilediği gün bile seans bitimine yakın 129.50 den almıştım ! Kağıtta benden tecrübeniz fazla, ama bu ürkeklik niye ? 124.20 ye gerilemesini bekliyorum ama 131 üstü kapanışda vites büyür diye yazdığımı hatırlıyorum.

2 hafta önce 108.7 den aldığımdan beri al-sat lar la % 110 getirdi allah bereket versin .Düzeltmesini yaparak ilerlemesi mükemmel . Benim çalışmamda 214,70 yolu gözüküyor .Umarım ,bu hafta 200 üzerine oturur.
    Geçen haftadan beri aklımda ne var biliyor musunuz ; 3.çeyrek bilançosunu eylülde fiyatlamaya başladılar , çok büyük bir ihtimalle Ekimi boş geçirecekler.Bakalım göreceğiz .
    2.düşüncem de yıl sonu genel kurul toplantısında gündem notlarından birisinin sermaye arttırımı olacağı .. Yıl sonu karının 100 - 140 arası olduğunu ve bir de söz konusu haberin düştüğünü tasavvur etsenize bi ! Bu da Mart Nisan döneminde , şu anki fiyat üzerinden min. % 300 artış anlamına gelir. Seni yakalayacağız ege en , görürsün !
    Herkese sağlık,afiyet ve hayırlı kazançlar diliyorum. YTD.
    hocam kağıt kayıtlı sermaye sisteminde. sermaye artırması için genel kurulu beklemesine gerek yok. isterse yarın bile yönetim kurulu kararıyla sermaye artışı haberi gönderebilir. ama 2021 yılının sonuna kadar süreleri var. üçüncü bir 5 yıl da alabilirler. ben bu ani yükselişi kendimce acaba sermaye artışı mı geliyor diye yorumlamıştım. herkese sağlık ve bol kazançlar dilerim. ytd.

Sayfa 231/607 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •