Sayfa 97/201 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
Arama sonucu : 1606 madde; 769 - 776 arası.

Konu: IEYHO - Işıklar Enerji Yapı Holding

1. Rıza cemaşta sermaye artırımı ile elde edilen paranın kullanılacak yeri en az dört beş defa kap haberi ile yatırımcısına duyurdu. ilk haber geldiginde kağıt 1.8X çalışıyordu. en son kap dün gönderdi kağıt 1.5X lerde. şunu anlatmak istiyorum, Rıza yada saz ekibi her habere ,beklentiye kağıt satar. sonra kağıt aşağı gelir. ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Rıza cemaşta sermaye artırımı ile elde edilen paranın kullanılacak yeri en az dört beş defa kap haberi ile yatırımcısına duyurdu. ilk haber geldiginde kağıt 1.8X çalışıyordu. en son kap dün gönderdi kağıt 1.5X lerde. şunu anlatmak istiyorum, Rıza yada saz ekibi her habere ,beklentiye kağıt satar. sonra kağıt aşağı gelir. ytd
    realiter her zıplama-dönüş hareketlerinde kısmi olarak al-sat yapmıyor musun,bunun tipik hareketlerini bunca zaman da ezberlemiş olduğunu düşünüyorum..aksi halde değerlendirmeden beklemenin de faydası yok ki..

3.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    realiter her zıplama-dönüş hareketlerinde kısmi olarak al-sat yapmıyor musun,bunun tipik hareketlerini bunca zaman da ezberlemiş olduğunu düşünüyorum..aksi halde değerlendirmeden beklemenin de faydası yok ki..
    Sn. gmt merhaba. Sizde benim kadar tercübelisiniz Rıza ve ieyho hakkında. Bir zamanlar ben ortalama düşürdükçe Rıza'da kağıdı düşürdü. Ben ortalama düşürmekten ve ieyho dan vazğeçtim. Rıza'nın düşüncelerimle beklentimle oynamasına izin vermiyorum. Kurban ederim artık Rıza'yı tek kuruşuma. Buna yapacağım yatırımı başka kağıtlara yapıyorum.Bunu sadece izliyorum. Kağıt aldığım yere gelse bile benim zarar çıkmıyor. Kısmetime başka yerde bakıyorum,bunu da kendi haline bıraktım p.i.ç p.i.ç etti yatırımımı.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

4. yılbaşına kadar burdayım bakalım ne olacak güncel fiyat 90.. maliyet 86..hadi hayırlısı..

5. Ieyho hiç bir zaman 7.00, 8.00 görmedi. Rıza meltem tekstili satın aldı. Meltem tekstilin lot oranı (sermayesi düşüktü) meltem tekstil gördü o fiyatları. Meltem tekstil ışıklar enerji ile birleşti. Sonra isyho ile birleşti sonra usaş ile birleşti sonra 453 milyonluk ıeyho oldu.meltem tekstilin ödenmiş sermayesi yanılmıyorsam sekiz yada 18 milyondu.ieyho enerji dediklerine bakmayın, enerji oranı çok düşük, global enerjinin küçük bir kısmı. Rıza Şirketi enerji adı altinda kullanarak imtiyazlı hisselerden faydalanıyor. Ytd.

6. Modyys Türkiye'nin kredi notunu B2 denB1 düşürmüş. Görünüm negatif olarak. Oooo Riza'nin aradığı fırsat. Çok sever bu tür haberleri. Düşenlerin en önünde gitmesini.ytd

7. İhlas patronundan aşağı kalmayacak birine ortak olmam lazım dedim ve aklıma ilk gelen Işıklar oldu
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

8. Investing sayfasında yine uçuyorlar, neymiş düşeni kırmışmış. Bence kırılacak olan yine umutlar olacak. Adam kademeleri dolu dolu satıyor. Bugün 0.94 üç milyon lot vardı, toplayan alıcı üç milyonu beğenmedi,öylece kaldi. Yaklaşık dokuz kademede 12 milyon satış lot vardı. Kâğıt 0.8x lerdeyken sekiz kademede altı mılyon lot vardı. Şimdi 12 milyon. Rıza yine arefeyi gösterir bayramı göstermez. Yine beklentiyle mal veriyor birileri gibi. Ytd

Sayfa 97/201 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •