Merkez Bankası matbaası süper hızlı karşılıksız para basıyor.!
Arjantin bizi kıskanıyor.!!!
Hiper enflasyon tüm hızıyla yolda.!!
Cüzdanları çöpe atın.!!!.!!!!![]()
Merkez Bankası matbaası süper hızlı karşılıksız para basıyor.!
Arjantin bizi kıskanıyor.!!!
Hiper enflasyon tüm hızıyla yolda.!!
Cüzdanları çöpe atın.!!!.!!!!![]()
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Karacaahmet mezarlıgı girisnde yazan ifade gibi her canlı olumu tadacaktır.Benzer sekilde herkes covid ile tanısacaktır ya dogal yoldan ya da ası icindeki zayırlatılmıs virus yoluyla kacmak zor gibi.YTD
cigara vakumluyorsanız ciğere , b12 fazlalığı , akciğer ganseri riskini hüpletebilir ki ... döktöra danışmadan normal sağlıklı yurttaşların takviye almaları da başka yan etkilerle bünyeyi haşna - fişne olacak bir sürece sokabilir... ayriyetten d vitamini ; söyle bana abuzer konuş benimle sühendan , bünyede yeterli K2 vitamini olmadan vücuda zerk olunur ise neye kapı açar ne kaçar damarlara k2 den eksik bünyeye d vitamini yüklersen ne kaçar söyleyin bakiiimmm? aferin ..... kalsiyum kaçar sonra da tıkanıklığa bağlı mortingen ştraseye kapı açmış olursun... kavur evladım helvayı , çam fıstığı koymayın çok pahalı ... yaaa onun için dürtüsel kararlar verilmemeli ...
yok ağlatmaz asla beni bir gün ayrılık
pişmanlığım öfke olmaz nefret olmaz
senden daha acı bir hasret bulunmaz
yarım kalan çay bardağım , mutluluğum...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
arkadaşın babasına 10 gün önce covid teşhisi kondu kalpte rahatsızlığı varmış covid yüzünden muayeneye gidememiş
5 gün önce hastaneye yatırdılar dün akşam vefat etmiş
cenazeye sadece 4 kişi alıyorlar oda özel kıyafetle
yarın köyde gömecekler
kızın öğretmeni vardı özel derse geliyordu hanımda covid çıkınca 2 hafta ara verdik derslere
dün arada derse gittiği evdeki çocuk covitmii semptomsuz
buda test yaptırmış oda covid olmuş
ziraatin cebeci tarafında bi şubesinde covid çıkmış tüm şube bugün test olmaya gitmiş
banka özel hastane ile anlaşmalı
oraya giden arkadaş
acayip bi kuyruk var en az ziraatın 6 şubesinin tüm personeli kuyrukta bekliyor her şubede bi covitli çıkmış.
ptt den arkadaş arada genel müdürlükte aynı katta 3 farklı odada arkadaşlarında covid çıkmış tüm akt test olmak istemiş
semptom yoksa olmaz demişler
herkese 250-350 arası para verip özelde yaptırmaya gitmiş
angarada çember sürekli daralıyor 3 aya kalmaz herkes bi tur covid olmuş olur
bir halt olacağı yok.
bize bu kötülüğü neden yaşattınız ? covid' e sormuyorum ...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yer İmleri