Sayfa 239/607 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339 ... SonSon
Arama sonucu : 4851 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by ulver Yazıyı Oku
    Bu şirket her yıl 100 milyon kâr yazarsa ..teknik falan hikaye olur 1000 üzerine yerleşir..

Buraya fiyat yazarken F / K oranını , PD / DD , defter değerini , ne anlamına geldiğini iyi öğrenin ona göre fiyat yazın sonra çok vebal alırsınız kafandan fiyat atmakla olmuyor her şeyin hesap kitabı var
    yatırım tavsiyesi değildir

2.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku

Buraya fiyat yazarken F / K oranını , PD / DD , defter değerini , ne anlamına geldiğini iyi öğrenin ona göre fiyat yazın sonra çok vebal alırsınız kafandan fiyat atmakla olmuyor her şeyin hesap kitabı var

Tamam sen..fekâ ve pedede bakmaya devam ..ben böyle bakıyorum olaya..25 yıldır da böyle bakıyorum

3.  Alıntı Originally Posted by ulver Yazıyı Oku
    Tamam sen..fekâ ve pedede bakmaya devam ..ben böyle bakıyorum olaya..25 yıldır da böyle bakıyorum
    verdiğin fiyatın adını bile yazmak istemiyorum neye göre fiyat biçiyorsun F / K , PP/DD , defter değerine göre hesabını yapıver herkes öğrensin çok yatırımcı hesabını yapamaz senin yazdığına göre alırsa onların günahına girersin F / K oranının hesabı nasıl yapılıyor onu yap da her yatırımcı bilsin öğrensin .

4. hisse ilgi çekti mi böyle oluyor.. yok mu artıran..

5. kısada (2-3-4) saatlikteki indikatörler yine aşırı alıma girmiş..tabi tavan kapanış bozmaz ise..

6.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    halen emin olmamakla beraber takip ediyorum.. dolar bazlı max. geçildi.. herkes ikinci egeen olabilir diyor..

olacaksa nasıl olacak bu iş deyip hayırlısı diyorum..

.............................

Sayfa 239/607 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •