Sayfa 241/607 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon
Arama sonucu : 4851 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. her şey kısmet bir zamanlar elimde 1200-1300 civarı egeend. vardı nerden nereye ama önümüzdeki vadede 2 kağıt seçtim 1.bu yavaş yavaş ilave edip hareketleri görelim belki 2, bir ege olabiliecekmi 4 -5 aylık kent sonrası biraz burada takılalım bir de diğer hisse kolay gelsin

2. kapanış bugünün üstünde mi olacak.. benim için önemli kriterlerden birisi..

3. hisse şaha kalkınca patron neden oyubozanlık edip elindeki malı yediriyor bilen biri varsa geri gelip bi anlatsın bana.
    hisse alımını kesip aldığını da yedirmek nedir aga?
    ooo yükselmiş, bu fırsat bir daha gelmez diye akıl veren mi oldu, yoksa niyeti çok halis bey amcamız satayım da özsermayeme koyayım, sermaye de az, madem öyle hadi bir de bedelsiz verelim, hazırlık mı yapalım diyor?
    ne geliyorsa başımıza iyi niyetten mi geliyor?
    yoksa doların 8 liraya koştuğu şu günlerde karamsarlığa hiç gerek yok mu?

iyi de patronun sattığını kim hüüp diye yutuyor ulan. kim bu tahtadaki oyuncu?
    Burada yer alan herhangi bir bilgi, yorum ve tavsiye (niteliği ne olursa olsun) yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.

4. hissenin dengesini bozmadan tavanlardan verdi.. daha napsın, şükretmek lazım.. o da kazandı bizde kazandık..

5. fazla kimse kalmamıştır zaten hissede..

6. bugünkü hareketinde bir şey dikkatimi çekti yalnız.. belki farkeden başka arkadaşlar da vardır..

7.  Alıntı Originally Posted by lefewre Yazıyı Oku
    hisse şaha kalkınca patron neden oyubozanlık edip elindeki malı yediriyor bilen biri varsa geri gelip bi anlatsın bana.
    hisse alımını kesip aldığını da yedirmek nedir aga?
    ooo yükselmiş, bu fırsat bir daha gelmez diye akıl veren mi oldu, yoksa niyeti çok halis bey amcamız satayım da özsermayeme koyayım, sermaye de az, madem öyle hadi bir de bedelsiz verelim, hazırlık mı yapalım diyor?
    ne geliyorsa başımıza iyi niyetten mi geliyor?
    yoksa doların 8 liraya koştuğu şu günlerde karamsarlığa hiç gerek yok mu?

iyi de patronun sattığını kim hüüp diye yutuyor ulan. kim bu tahtadaki oyuncu?
    Şirket sattığı hisselerin geliri ile yatırım yapacağını duyurdu.ben ortak olarak arkama yaslandım sadece şirketin büyümesini izliliyorum. Bakalım Nasıl Yatırım yapılacak...saygılar
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir Olamaz. Yatırım Sermaye Piyasası Kurumunun Belirttiği Kurallara Göre Yapılmalıdır. Duhul 2009

8.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    fazla kimse kalmamıştır zaten hissede..
    iyi silekeledi bu gün panik yapmayıp kalanlar kazanır diye düşünüyorum...
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir Olamaz. Yatırım Sermaye Piyasası Kurumunun Belirttiği Kurallara Göre Yapılmalıdır. Duhul 2009

Sayfa 241/607 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •