Originally Posted by myfinans Artık bu iş bizim için eğlence oldu. Herkesin bir hobisi var, bu da bizim hobimiz. Harcayacam parayi ama musade etmiyorsunuz Birsey alacam diyorum ne gerek var deyip kafami bulandiriyorsunuz
Originally Posted by Webster Melaninin kocasi ne zaman suprizi aciklayacak New york açıklarında doğalgaz buldular galiba.
Originally Posted by Webster Harcayacam parayi ama musade etmiyorsunuz Birsey alacam diyorum ne gerek var deyip kafami bulandiriyorsunuz banada alsana ya su deri ceketten giyip bi eşimin karşısına geceyim
Originally Posted by Webster Harcayacam parayi ama musade etmiyorsunuz Birsey alacam diyorum ne gerek var deyip kafami bulandiriyorsunuz Sayın W müdürüm CDS takip elemanınız kayıp İşini aksatıyor, bildirir saygılarımı sunarım.
Son düzenleme : myfinans; 24-09-2020 saat: 23:43.
AFT'nin dolar kurundaki yükselişten arındırılmış kar yüzdeleri kaçtır Hesaplayan oldumu.
Originally Posted by onur1064 banada alsana ya su deri ceketten giyip bi eşimin karşısına geceyim Şşş onurum Sanada cok yakisir ha
Originally Posted by myfinans Sayın W müdürüm DXY takip elemanınız kayıp İşini aksatıyor, bildirir saygılarımı sunarım. Dxy degil cds desek😀
Originally Posted by Webster Şşş onurum Sanada cok yakisir ha valla yakisir güzel yelek
Forum Rules
Yer İmleri