Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım mı.?

Oylayan
145. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir

85 58.62%
  • dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı

18 12.41%
  • Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil

12 8.28%
  • Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı

20 13.79%
  • ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok

18 12.41%
  • Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.

4 2.76%
Multiple Choice Poll.
Arama sonucu : 8012 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bu tespitiniz hangi veriye dayanıyor, bilmiyorum ama şu kadarını söyleyeyim; Ben yazdığınız bölgelerin birisinde yaşıyorum ve bulunduğum muhitte kiralar son 3 ayda resmen uçtu (min.%30 artış var) ve kiralık ev yok. (Gerçekten yok)

Dediğiniz gibi bu kadar stok varsa, kiraların bu kadar yükseldiği bir dönemde bu evler niye kiraya verilmiyor da boş tutuluyor?

Alıntı Originally Posted by abc1980 Yazıyı Oku
    Sayın Vivatrader , İstanbul ' da konut stoğunun en fazla olduğu 3 ilçe sırasıyla Esenyurt , Beylikdüzü ve Başakşehir ilçeleridir . Sadece Esenyurt ' taki konut stoğu 35 000 adet .

Bundan sonraki süreçte taaki TL ' ye güven olmadığı sürece insanların çoğu döviz ve altında kalacağından faizler artmaya devam edecektir . Dün MB ilk faiz artışını gerçekleştirdi . Bu sadece küçük bir başlangıç.

Faiz oranlarının arttığı bir ortamda özellikle konut fiyatlarının düşeceğini düşünüyorum .
    En kazançlı ve en kârlı olanlar ise elinde ciddi miktarda nakiti olanlar olacak.

Önümüzde o kadar çok ekonomik ve siyasi belirsizlikler var ki tabi ki buna ikinci bir 1999 depreminin olma olasılığını da eklemek gerek ! Ülke ekonomisinin durumu malum ! Davetsiz misafir misali İstanbul ' da 7.4 ve üstü şiddetli depremin olması çoğu dengeleri altüst eder . Korku ve panik havası yaratır .

Yerli ve yabancı yatırımcıların güveni kazanılmadığı sürece , TL ' ye olan talep düşük olduğu sürece , döviz ve altına yoğun talep olduğu sürece , ekonomik ve siyasi belirsizlikler devam ettiği sürece , ciddi tasarruf tedbirleri alınmadığı sürece , dış ilişkilerimiz düzelmediği sürece , insanların önünü görüp tüketime doğrudan yatırıma gitmediği sürece bu kısır döngü böyle devam edecektir.

Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin inşallah ! Sağlıcakla kalınız .

2. Buradan kirala. Ev 950 TL, aidat 300 TL.

GEÇMİŞTE ÇOK SENELER ÖNCE BU SİTE OLAYI milleti batıracak demiştim.

Şu anda oran 1/3. 1/2 den sonra fren patlar.

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...92681192/detay

Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Bu tespitiniz hangi veriye dayanıyor, bilmiyorum ama şu kadarını söyleyeyim; Ben yazdığınız bölgelerin birisinde yaşıyorum ve bulunduğum muhitte kiralar son 3 ayda resmen uçtu (min.%30 artış var) ve kiralık ev yok. (Gerçekten yok)

Dediğiniz gibi bu kadar stok varsa bu evler niye kiraya verilmiyor da boş tutuluyor?

3.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Buradan kirala. Ev 950 TL, aidat 300 TL.

GEÇMİŞTE ÇOK SENELER ÖNCE BU SİTE OLAYI milleti batıracak demiştim.

Şu anda oran 1/3. 1/2 den sonra fren patlar.

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...92681192/detay
    innovia 2 fuhuş yuvasıdır. bunu civardaki herkes bilir . oturma odanda otururken birden yan daireden şak şak şak hadi pompala aslanımm la irkiliverirsiniz. başıma geldi oradan biliyorum. polis de ilgilenmiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by parmenidesxenophanes Yazıyı Oku
    innovia 2 fuhuş yuvasıdır. bunu civardaki herkes bilir . oturma odanda otururken birden yan daireden şak şak şak hadi pompala aslanımm la irkiliverirsiniz. başıma geldi oradan biliyorum. polis de ilgilenmiyor.
    duvarda az bir boşluk bırakıp , ses emici malzeme ile kapatırsınız ... ses yalıtımı konusunda uzman firmalar çözer o işi.... darbe sesi ayrı yalıtım malzemesi ister titreşim sesi ayrı , insan müzik sesi ayrı ...firma ne gerekli ise o malzemelerle sesi önler...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

5. Dalga geçiyorum arkadaşla. O sebeple yazmıştım. Bunu yapan adam Serdar İnan yurtdışına kaçtı. Buna benzer onlarca problemli site var.

Aidatlar kol gibi girdikçe bu sitelerde önüne gelene ev kiralarlar.

Sonra pompala Behçet pompala modu ve uyuşturucu esrar satışları görmek kaçınılmaz olur.

Alıntı Originally Posted by parmenidesxenophanes Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Bu tespitiniz hangi veriye dayanıyor, bilmiyorum ama şu kadarını söyleyeyim; Ben yazdığınız bölgelerin birisinde yaşıyorum ve bulunduğum muhitte kiralar son 3 ayda resmen uçtu (min.%30 artış var) ve kiralık ev yok. (Gerçekten yok)

Dediğiniz gibi bu kadar stok varsa, kiraların bu kadar yükseldiği bir dönemde bu evler niye kiraya verilmiyor da boş tutuluyor?
    Bu zamanda güvenilir kiracı bulun öpüp başınıza koyun. Milletin işi bozulmuş. Dünya kadar işsiz var. Bu zamanda ev kiraya vermem.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •