Originally Posted by
Anatolien
...KASKO da pazar lideri Anadolu sig.Tüm branşlar bazında TURSG pazar lideri oldu birleşmeyle.
Ayrıca Faiz almayan şirket mi var bist de.Likit varlıkların çoğu TL mevduatta değerlenir.Yatırım yaptığın para kazandığın her hissede bu faizden sen de nemalanmışsın demektir)) Aslında alınan faiz "RİBA" değil yani fazladan haksız kazanç...Enflasyona karşı paranın korunma payı da denebilir.
diğer branşlarda aksigorta ikinci çeyrek kadar da performans sergiler ise ikinci çeyreğin 178 miyonluk karını yakalayıp geçme ihtimali olur...daha önce yıl sonunda 586 milyon kar hesaplamıştım ama bunu hesaplarken üçüncü çeyreğin ikinci çeyrekten daha zayıf olacağını varsayarak (çünkü topikte öyle bir kanaat vardı ) yapmıştım...eğer üçüncü çeyrek ikinci çeyrekten daha güçlü gelirse ve geçen yıl en iyi karını da son çeyrekte yapmış ve bunu da bu yıl tekrarlar ise çok müthiş karlar söz konusu olacaktır..
bu hisseyi gerçekten de çok tutmayı istiyorum...ama dediğim gibi komple altın olacağını bilsem dahi tutmayacağım....keşkem tüm geliri sigorta işlerinden gelseydi...
bu güzel hisseyi o zaman çok rahat tutardım..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri