Deparın kaynağı telegram grupları. Gün içerisinde toplayıp 17.55 sarky anonsuyla yine aklı kıtların eline vermişler. Spk'nın twitter ve telegram gruplarında çok daha aktif olması gerekiyor.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sabah başlayıp uzun süre baskılayıp düşürmeler ve sonrasında yukarı çıkarıp yine aşağı salmalar tamamıyla Çaycı ve avanesinin usta maneraları diye gözlemliyor ve düşünüyorum.Bu senette Çaycı ve avanesi dışında hiç kimse at oynatamaz.
Şimdi Sarkuysan fiyatının yükselişi sanki yeterliymiş gibi gören kardeşlerim olabilir.Bu düşünceye de saygı duyarım elbet.Ancak katılmam.Bana göre şayet Ülkemize AB ve ABD tarafından etkili bir yaptırım gelmezse ki tahmin etmiyorum ve dahi Doğu Akdeniz'de bir çatışma olmazsa ki olmaz diye düşünüyorum.Dünya borsaları etkili bir çöküş yaşamazsa Sarkuysan temeli itibarıyla enideal senet bana göre.Ve bu çıkışını asla yeterli bulmuyorum.
Bu düşüncelerim samimidir ve yalnızca beni bağlar.Kimseye al,sat,tut,tutma demiyorum.Elimde senet olduğu için millete asla gel gel yapmıyorum.
Bugüne kadar tahtada satıcı fazla alıcı az idi.
Bugün taktik değiştirdiler. On kademede Yüz bin lot alıcı, onüç bin lot satıcı.
Bir de bunu denesinler bakalım mal koparabilecekler mi?
AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....
Yer İmleri