Artan

224,40 10 12:26
160,70 9.99 12:26
43,38 9.99 12:26
46,46 9.99 12:25
59,45 9.99 12:26
Artan Hisseler

Azalan

38,98 -31.61 12:27
9,63 -9.92 12:26
17,47 -9.34 12:26
305,25 -8.95 12:27
56,40 -6 12:25
Azalan Hisseler

İşlem

3.044.233.308,56 12:27
2.721.134.518,60 12:27
2.590.156.329,50 12:27
2.196.443.768,70 12:26
1.924.375.891,92 12:26
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3958 madde; 1 - 8 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Kurtuluş48 Yazıyı Oku
    Bulunduğum yerde İdare Mahkemesi olmadığı için hazırladığım dosyayı İdare Mahkemesine gönderilmek üzere nöbet Asliye Hukuk Mahkemesine başvuru yaptım mahkeme masrafı Yürütmeyi Durdurmalı olarak açtığım için 398 TL ayrıca dosyanın idare mahkemesine gönderilmesi için 20 TL pul parası verdim. kimseden ses seda çıkmıyor galiba herkes kaderine razı olmuş
    Sayın Kurtuluş48 Ben sizinle birlikte hareket etmek istediğimi daha önce belirtmiştim İkamet olarak ANKARADA yaşıyorum. Mahkeme masraflarına ortak olarak davaya bende müdahil olabilirim. Benimle özelden iletişim kurmak isterseniz buradan bildirirmisiniz Ayrıca SPK 'na bende iadeli taahhütlü posta ile müracaatta bulundum. Hayırlı akşamlar.

2.  Alıntı Originally Posted by NETBERK65 Yazıyı Oku
    Sayın Kurtuluş48 Ben sizinle birlikte hareket etmek istediğimi daha önce belirtmiştim İkamet olarak ANKARADA yaşıyorum. Mahkeme masraflarına ortak olarak davaya bende müdahil olabilirim. Benimle özelden iletişim kurmak isterseniz buradan bildirirmisiniz Ayrıca SPK 'na bende iadeli taahhütlü posta ile müracaatta bulundum. Hayırlı akşamlar.
    Bende aynen iadeli taahhütlü spk ya yazı yazdım Ankara'da ikamet ediyorum sizlerle beraber hareket etmek isterim isterseniz özelden yazabilirsiniz

3. EKLER
    1) Sermaye Piyasası Kurulu’nun 10.09.2020 tarihli 2020/59 saylı İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş.’nin kalan paylarının, ortaklıktan çıkarma hakkı kullanım bedelinin 1 TL nominal değerli pay başına 20,12 TL olarak esas alınması suretiyle olumlu karşılanmasına karar verildiğine dair haftalık SPK bülteni.
    2) .................Yatırım ............. nolu hesabıma MKK tarafından ortaklıktan çıkarma bedelinin yatırıldığı dekont.
    3) MKK kuruluşunca İZOCAM TİCARET VE SANAYİ A.Ş. ortaklıktan çıkarma işlemi nedeniyle hesabımdan çıkarılarak İptal edildiğine dair ................@hotmail.Com. email. Hesabıma gönderilen bilgilendirme mesajı.
    4) Ortaklıktan çıkarma fiyatı 20,12 TL'nin Adil bir fiyat olmadığı için itiraz ettiğimi yeniden değerlendirme yapılarak Adil bir fiyatın tespit edilmesi, yeni fiyatın tarafımdan kabul görmemesi halinde Ortaklığımın devam ettirilmesi için, Noterden gönderilen Tebliğat ve Tebligatın teslim alındığına dair, PTT gönderi takip çıktısı.
    5) 13.05.2019 Kap Özel durum açıklamasında İzocam Ticaret ve Sanayi. A.Ş.’nin Borsa Kotundan çıkmaya ilişkin alınan Yönetim Kurulu Kararı’nın yayınlanması.
    6) İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş Hissesinin Borsada işlem görürken Borsa kotundan çıkma açıklamasından önceki 3 (üç) Aylık Hisse fiyat hareketlerini gösteren grafik.
    7) Bir yatırımcıya İzocam Sanayi ve Ticaret A.Ş. (IZOCM) pay piyasasında gerçekleştirilen işlemler ile ilgili olarak yapılan inceleme sonucunda, Fıratcan ÖZGÜR isimli şahsa İdari Para Cezasının uygulamaya karar verdiğine dair yayınlanan 31.05.2019 tarihli 2019/29 sayılı SPK bülteni.
    8) 2018 yılı Geçici Vergi beyannamesinde DÖNEM NET ZARARI -16,929,533.90 TL olarak bildirimde bulunan Kap Özel durum açıklaması.
    9) Kap Özel durum Kaynağından düzeltme açıklamsında '' 14.02.2018 tarihinde yapılan açıklamanın ekinde yer alan gelir tablosu teknik bir aksaklık nedeniyle, gelir hesapları (-) eksi,gider hesapları(+) artı olarak yazılmıştır.'' birgün önce 2018 yılı Geçici Vergi beyannamesinin Sehven Zarar olarak gönderildiği aslında DÖNEM NET KARI : 16,929,533.90 TL Kar olması gerektiğinin bildirildiği Kap Özel durum açıklaması.
    10) 24.09.2019 tarihli Kap Özel durum açıklamasında Borsa Kotondan Çıkmaya ilişkin bildirim.
    11) İzocam Holdingin 30.10.2019 tarihi itibariyle İzocam Sermayesindeki sahip olduğu pay oranı % 98, 010 ‘a ulaştığı için hakim ortak dışındaki diğer ortaklara satma hakkının devreye girmesi hakkındaki Kap Özel durum açıklması.
    12) Satma hakkını kullanmak için 3 pay sahibinin yapılan başvurular ile ilgili Kap Özel durum açıklamaları.
    13) Satma hakkını kullanmak için yapılan başvurular nedeni ile Değerlendirme raporunun hazırlanması ve satma fiyatı tespiti için yapılan Kap Özel durum açıklaması.
    14) İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş. için Satma Hakkı Kullanımı için Adil bedele ilişkin bilgileri içeren açıklama ve Değerlendirme Raporu.
    15) Altı aylık Ara hesap dönemine ait Bağımsız Denetçi inceleme Raporunda Şirket’in sahip olduğu tüm maddi duran varlıklar deprem, yangın, sel ve benzeri afetlere karşın 579.406.302 TL tutarında sigortalandığını gösteren bölüm.
    16) İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş Koç Holding tarafından Fransız-Kuveyt ortaklığına satıldı. haberi.
    17) Uluslararası Marka Değerlendirme şirketi Brand Finance tarafından yayınlanan araştırma raporunda İzocam Tic.San. A.Ş. Marka Değeri. İle ilgili haber
    19) 20.07.2017 tarihli kap Özel durum açıklamasında Aksaray’a yapılacak fabrika için alına 137 milyon TL Teşvik Belgesi ve Basında yer alan ilgili haber.
    20) İzocam 2019 Yılı Faaliyet raporunda İzocam Tarihsel gelişimi başlığı altındaki ekli listeyi incelediğimizde sürekli büyüyen ve yatırım yapan bir şirket olduğu ve birçok başarı ödülü aldığı görülmektedir.
    21) 30.04.2019 tarihli İklimlendirme Sanayi İhracatçılar Birliği İhracat ödülleri töreninde İzocam Genel müdür Yardımcısı Doruk ÖZCAN’ nın Önümüzdeki 5 yıl 150 milyon doların üzerinde ihracat yapmayı hedefliyoruz açıklaması ile ilgili basında yer alan haber.
    22) İzocam Genel Müdür Yardımcısı Doruk Özcan “Binalarda Enerji Performansı (BEP) Yönetmeliği†ile ilgili basında yer alan haber.
    23) İzocamın Irak’taki Besmaya projesine Yalıtım malzemesi sundu haberi.
    24) İzocam Enka’nın Irak’taki 2 projesinin yalıtımında tercih edildi haberi.
    25) Galataport’tun Yalıtım tercihi İzocam Oldu haberi.
    26) Yeni Hastanelerin İnşaatında İzocam ürünleri Tercih edildi.
    27) Kap Özel durum açıklamasında 18.09.2020 tarihli açıklamasında ortaklıktan çıkarılan ortakların paylarının iptal edilerek çıkarılma bedelinin Takasbank A,Ş, nezdindeki ilgili hesaplara paranın aktarıldığına dair bildirim.

4.  Alıntı Originally Posted by ysozbir Yazıyı Oku
    Bende aynen iadeli taahhütlü spk ya yazı yazdım Ankara'da ikamet ediyorum sizlerle beraber hareket etmek isterim isterseniz özelden yazabilirsiniz
    Sayın ysozbir benim tebligatım 05.10.2020 tarihinde postaya verdiğim halde 06.10.2020 tarihinde Yaşar DOĞAN iş yeri yetkilisine teslim edilmiş görünüyor. Sizinle özelden görüşebiliriz beraber hareket edelim. Özelden mail yada telefon ile görüşelim, ben yeni üye olduğum için burada bilgi paylaşmanın kurallarını bilmiyorum Hayırlı akşamlar

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •