Sayfa 738/999 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 5,897 - 5,904 arası.

Konu: Viop - XXV

1.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ismini hatırlayamadım ama fotosunda evrim ağacı vardı
    Izmirli doktor kmx

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Izmirli doktor kmx
    evet izmirliydi çalıştığı hastaneye birisini davet ediyordu ordan hatırladım
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Tam tersi o çakılacak dedi. Borsa yükseldi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    Tam tersi o çakılacak dedi. Borsa yükseldi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    tam hatırlamıyorumda öyle birşeyler olmuştu. bak siz tam olarak hatırladınız
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    düş mk dow düş....

Kimlerle dans ediyon onlar indirirler sen uyurken bindirirler.Badeliler pardon vadeliler artıya geçmiş.Cortcular yem yine kursağınıza takıldı.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

6. Biden anketlerde % 16 önde felan haberlerini duyunca Turp ayar çekti pardon seçmenin kulağını çekti.Atatürkün meşhur sözünü unutmayın '' hatta bu iktidar sahipleri (siyasiler) kendi menfaatleri için ülkenin kaynaklarını tarumar ederler'' der.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

7. Bir tane de mat. Öğretmeni vardi düşecek Allah düşecek diye forumda baya takipçisi olmuştu herkes yazıyor filan adam 2 3 hafta nokta atışı bildi rakamları borsa da düşüyor, neyse 4. Hafta bu düşecek düşecek derken bi ralli başladı başlık karıştı inanmayanlar kesin düşecek diyenler filan. Ertesi hafta da sert yukarı. Sonraki hafta da... Adam o ara açıkladı arkadaşlar ben öğretmenim filan. Paralı göbekli tipler takılmış hocamın arkasına hepsi para kazanacak bak bak

Ya herkes kendi düşünse ya ne gerek var demi havadan para başkası düşünsün ben kazanayım var mi öyle önce aklını sonra paranı alırlar bu gelenlere de öyle olacak...

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Kimlerle dans ediyon onlar indirirler sen uyurken bindirirler.Badeliler pardon vadeliler artıya geçmiş.Cortcular yem yine kursağınıza takıldı.
    Daha seans açılmadı bekle biraz bak nasıl yağ gibi kayar o lokma göreceksin.,
    Kapanışa göre 400 puan aşağıda vadeliler...
    Birde AB nin 2020 raporu var..
    Pek iç açıcı değil.

Sayfa 738/999 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •