Sayfa 839/999 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 6,705 - 6,712 arası.

Konu: Viop - XXV

1. garantiyi 7 lerden buralardan zararına vermek şurda dursun 8 maliyettime gelsin tövbeler olsun borsa 12 tl 13 tl alanları düşünemiyorum benim piskolojim böyleyse onları düşünemiyorum doları hükümet nerdeyse 8 tl dayanmış biride cıkıp müdahale etmiyor merak etmeyin 2023 bu halk kime oy verecegini gecmişi şöyle düşünerek oy verir inşallah yeter ya ne dir bu borsada cektigimiz ızdırap bankalar üvey evlat muamelesi görüyor can sıkıntısından yazdım kusura bakmayın kimseyi inçitmek için deyil ytd

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ortam yatırım yapmayı değil güvenli bir yerde beklemeyi gerektiriyor. Dolar, altın sağlam yerler ama çok arttılar. Perakende de enflasyon ile büyüyen bir yer BIMAS diri durdu, MGROS da arttı.

Hem ucuz hem güvenli büyük hisse az.

EREGL nispeten korunaklı olabilir, otomobil, beyaz eşya, vagon, gemi, konteyner, boru vs yapımaya devam edecek ise değerini koruması lazım.

SISE'de vatandaş korunaklı diye girdi tepesine malı yedi.
    mgros da grup var şuanda değişik rakamlar konuşuluyor , borsayı tamamen bölüşmüşler ariston sıg ve patron tahtaları telegramcı grupların , endeks ağırlığı olan tahtalar Badem sporun

3. İmamoğlunun İstanbul’da rahmet yağıyor

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    mgros da grup var şuanda değişik rakamlar konuşuluyor , borsayı tamamen bölüşmüşler ariston sıg ve patron tahtaları telegramcı grupların , endeks ağırlığı olan tahtalar Badem sporun
    Mutlaka öyle olması lazım.

Yani kimde ne hisse var listeleri çarçaf çarşaf masaya yatırıp hangi hisseler operasyona uygun hangileri uygun değil biliyorlardır.
    Bir telefon edip de haber rica edemeyecekleri hisselere bulaşmazlar bence. Bir borsacı bana anlattı zamanında.

Sakat bir lot satışa anında alarm çalmadığı ne belli. Yatırımcı bazında emirler giriliyor birileri biliyordur.

Bunun dışında bir şey düşünen hayal aleminde yaşıyordur.

Bunun ötesinde bazı arkadaşlar kızıyor ama iblisler de kendi sevdiği adamlara sinyal çakıyor. 2 kişinin bildiği sır değil diye laf var, dualarınızı hafifçe dışarıdan da duyulacak şekilde okuyun diye boşuna demiyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Mutlaka öyle olması lazım.

Yani kimde ne hisse var listeleri çarçaf çarşaf masaya yatırıp hangi hisseler operasyona uygun hangileri uygun değil biliyorlardır.
    Bir telefon edip de haber rica edemeyecekleri hisselere bulaşmazlar bence. Bir borsacı bana anlattı zamanında.

Sakat bir lot satışa anında alarm çalmadığı ne belli. Yatırımcı bazında emirler giriliyor birileri biliyordur.

Bunun dışında bir şey düşünen hayal aleminde yaşıyordur.

Bunun ötesinde bazı arkadaşlar kızıyor ama iblisler de kendi sevdiği adamlara sinyal çakıyor. 2 kişinin bildiği sır değil diye laf var, dualarınızı hafifçe dışarıdan da duyulacak şekilde okuyun diye boşuna demiyorlar.
    Ariston yan tahtalarda bedelli açıklanıyor tahta tavan tavan gidiyor
    Geçen hafta öyle bir tahtaya ben de bindim 3 günde 25.000 üzerinde kazanç yazdım.
    Ben eski kafa olduğum için bedelli si kabul olur diye erken atladım 2 gündür tavan

6. Geçmişte bir kaç kez borsacı kurşunlandı vuruldu vs haber oluyordu.

Normalde yol vermedin, karıma baktın diye birbirini öldürenlerin olduğu bir ülkede, o kadar paranın döndüğü borsa kaynaklı polisiye olaylarının olmaması da ilginç

Olan haberler genelde birisi milletten paraları çarpıp yurt dışına çıkma şeklinde.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    garantiyi 7 lerden buralardan zararına vermek şurda dursun 8 maliyettime gelsin tövbeler olsun borsa 12 tl 13 tl alanları düşünemiyorum benim piskolojim böyleyse onları düşünemiyorum doları hükümet nerdeyse 8 tl dayanmış biride cıkıp müdahale etmiyor merak etmeyin 2023 bu halk kime oy verecegini gecmişi şöyle düşünerek oy verir inşallah yeter ya ne dir bu borsada cektigimiz ızdırap bankalar üvey evlat muamelesi görüyor can sıkıntısından yazdım kusura bakmayın kimseyi inçitmek için deyil ytd
    senin maliyetine geldiği an kesinlikle satma..işte orası gerçek borsacilarin sahne alacağı yerlerdir..
    maliyetime gelsin s. ler böyle tahtayı borsasininda kağıdının da yolunu yordamini s. denilen zamanlardır kağıdın gideceği vakitler..
    gidecek elbet, öyle kalacak hali yok ya..
    BIST 30 tahtalarina bişey olmaz , değerini elbet bulur..sakin..
    halkbank üzerindeki olay kalksın millet tavana sıraya girer, şimdi bakma millet çöp diye yüzüne bakmıyor , algı oyunudur borsa..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ortam yatırım yapmayı değil güvenli bir yerde beklemeyi gerektiriyor. Dolar, altın sağlam yerler ama çok arttılar. Perakende de enflasyon ile büyüyen bir yer BIMAS diri durdu, MGROS da arttı.

Hem ucuz hem güvenli büyük hisse az.

EREGL nispeten korunaklı olabilir, otomobil, beyaz eşya, vagon, gemi, konteyner, boru vs yapımaya devam edecek ise değerini koruması lazım.

SISE'de vatandaş korunaklı diye girdi tepesine malı yedi.
    hocam sosyal medyadaki arkadaşın söylediği tam biz DAYTRADERLER İÇİN GEÇERLİ DEĞİL Mİ?

İSMAİL ASLANÖZYAR

Borsa KISA vadede bir kumar.

ORTA vadede bir oyun.

UZUN vadede servet yaratma aracıdır.

Sayfa 839/999 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz