Sayfa 639/1002 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,105 - 5,112 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Siz bu yöntemi kullanıyor musunuz şu anda
    Yani tam olarak birebir o yöntemi değil, ama temel analiz yaptıktan sonra o yöntemin esintileri de oluyor elbette. Benim hisse senedi yatırımıma bakışımın değiştiği en önemli noktadır o sistem. Sonrasında bir çok başka yaklaşım ile zenginleştirdim biraz o sistemi. Ancak tümü ile temel analiz ile yaklaşıyorum evet epey süredir
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2. İşin emeklilik fonları tarafı çok kötü görünüyor. BES firmalarının fonlarının getirilerine göz attım da cidden büyük çoğunluğu başarısız. Son yıllardaki altının değer artışı olmasa çoğunluk sınıfta kalmış. İşin kötü tarafı anlaştığın kurumun sana sunduğu fon havuzu dışına da çıkılamıyor. Örneğin ben garanti emeklilikteyim altın fonu dışında getiririler sadece kur artışı kaynaklı getiriler.
    Yasal düzenlemelerle bes fonlarına bence isteyen istediği tefas fonunu dahil edebilmeli, kurum sınırlaması olmamalı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Aft icerisinde tencent holdings ltd var. Bu sirket sizce amerika piyasasinda mi yoksa hong kong piyasasinda mi islem goruyor ? Aft nin kap a gonderdigi 2. dagilim raporunda fonun alis yaptigi doviz cinsleri eur ve usd olarak yaziyor. Fonun hic yuan aldigi gozukmuyor dagilim raporlarinda. Buradan yola cikarak aft icerisindeki tencent holdings ltd amerika piyasasinda islem goruyor diyebilir miyiz ? Hong kong piyasasinda islem goren tencent holdings ltd yi satin almis olsa yuan sahibi olmasi gerekmez mi ?
    Bu soruyu ben de sordum.

Ama sanırım HK borsasında islem gören ana holding hisselerine çevirdiler. Malum amerikan hisse kodu tcehy diye geçiyordu. ABD yaptırım ihtimalini vs. düşünerek mi yaptılar. Neden tercih ettiklerini ben de merak ediyorum.

Fon yöneticilerine mail atıp soracağım olur da cevap gelirse paylaşırım.

4.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Bu soruyu ben de sordum.

Ama sanırım HK borsasında islem gören ana holding hisselerine çevirdiler. Malum amerikan hisse kodu tcehy diye geçiyordu. ABD yaptırım ihtimalini vs. düşünerek mi yaptılar. Neden tercih ettiklerini ben de merak ediyorum.

Fon yöneticilerine mail atıp soracağım olur da cevap gelirse paylaşırım.
    Yaptırım ile alakasını açıklar mısınız?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. Sadece tahmin. Belki de maliyetler yada baska bir seydir sebebi.

Tiktok ve Wechat Amerika'da yasaklandı. Ulusal guvenlik vs. gerkecesiyle. Daha sonra da dünyada birçok ulkede yasaklandı.

Bytedance şirketinin tiktok'una ABD once Microsoft sonra Oracle ile güzellikle el koymaya çalıştı. Amerika operasyonlarını satmaya zorladı.

Tencent'in Wechat'i için boyle bir sey olmadı bildiğim kadarıyla ama olabilir olursa tencent hisselerini nasıl etkiler muamma. Yasak geldiği dönem bayağı bir dalgalanmıştı.
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Yaptırım ile alakasını açıklar mısınız?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

katılımcı sayısı 128.272 YAK fonuna bu kadar ilgi sizce neden ?

7.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    katılımcı sayısı 128.272 YAK fonuna bu kadar ilgi sizce neden ?
    Maaş hesabı olanları otomatik ppf'de değil belki bunda değerlendiriyordur. Ya da kredi kartından fon biriktir tarzı kampanyaları var, otomatik bunu alıyordur.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8. Arkadaşlar akbankın likit fonu hangisi .İstenildigi zaman bozdurulabilen

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 639/1002 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •