Sayfa 371/417 İlkİlk ... 271321361369370371372373381 ... SonSon
Arama sonucu : 3329 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: MERKO - Merko Gıda

Alıntı Originally Posted by Aydınefesi Yazıyı Oku
    Çok sağlasın ortağım.

Fütursuzca basarlarsa,geri dönmeyi düşünüyorum ileriki günlerde

Kısmet .

Herkese bol şans.
    #Spk#merko diye hashtag acilmaya baslanir
    Patron alacagini aldi
    Bedelli onaylanmış onaylanmamis s2nde olmaz
    Kalanlar ?
    Sende daha ugramazsin

2.  Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    #Spk#merko diye hashtag acilmaya baslanir
    Patron alacagini aldi
    Bedelli onaylanmış onaylanmamis s2nde olmaz
    Kalanlar ?
    Sende daha ugramazsin
    Keşke 1-2 lira iken yatırım yapsalardı burası borsa...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Dün bende baya azalttım. Bir tavan - taban üzerine yine tavana yakın olunca verdik. İz kaydı bıraktık. Aynı hareketi daha önce 14 küsürde yapmıştı.

Muhtemelen cuma günü genel kurulda bir hikaye yaratırlar....
    İnşallah zira 12.000 kâr görüpte satmayan kafama şu an küfrediyorum ulan gitti kârlar 4500 kaldı muhtemeln yarın oda gidecek inşallah cuma döner

4.  Alıntı Originally Posted by Nikopoll Yazıyı Oku
    İnşallah zira 12.000 kâr görüpte satmayan kafama şu an küfrediyorum ulan gitti kârlar 4500 kaldı muhtemeln yarın oda gidecek inşallah cuma döner
    Ne zaman satacağımızı bilemediğimiz için bekledik zaten. 14 küsürden verdik dün 27 ortalama verdik ama yine de bir miktar kaldı. Onları da ne zaman veririz zaman gösterir... Tamamen oyun haline dönen borsa... yatırım bu olmasa gerek....
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Ne zaman satacağımızı bilemediğimiz için bekledik zaten. 14 küsürden verdik dün 27 ortalama verdik ama yine de bir miktar kaldı. Onları da ne zaman veririz zaman gösterir... Tamamen oyun haline dönen borsa... yatırım bu olmasa gerek....
    Şimdi işimiz rüçhana bölünmeye cuma günkü genel kurula kaldı ama bana ders oldu 10.000 kâr gördün mü çıkacakmışsın rüçhanına hikayesine bakmayacak mışsın

6. Rsi şişik hisse arşa kadar çıktı illaki bu nefes alma durumu olacaktı biraz dinlenmesi şarttı. Asıl bu olay olmasaydı büyük sıkıntı olurdu bence. Ben de cuma günü genel kuruldan sonra yeşil yakar diye umuyorum hatta cumaya bile kalmayabilir. Çünkü düşünüyorum olumsuz yanı hiç yok. Tek olumsuz tanı nefessiz gitmesiydi o da aradan çıkmış oldu. Sonuçta bu hisse bölünecek. Şirketle birlikte bölündükten sonra yapacağı yatırımları karşılaştırıyorum 40 larda bölünecek gibi. Eğer bu tabanları göremeden gitseydi 70 80 lere gelirdi ve o zaman daha korkutucu bir hal alırdı.

HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    Şirket'imiz Merko Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.' nin QNB Finansbank'ta bulunan KGF teminatı kapsamında kullanmış olduğumuz 01987-KX-000000000004 referanslı, 18.03.2022 vadeli, 1.370.004 USD ana para bakiyeli kredisinin erken kapatılmasına karar verilmiş olup, 14.10.2020 (bugün) tarihi itibariyle kapatılmıştır.

Kamuoyuna duyurulur.
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    Şirket'imiz Merko Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.' nin QNB Finansbank'ta bulunan KGF teminatı kapsamında kullanmış olduğumuz 01987-KX-000000000004 referanslı, 18.03.2022 vadeli, 1.370.004 USD ana para bakiyeli kredisinin erken kapatılmasına karar verilmiş olup, 14.10.2020 (bugün) tarihi itibariyle kapatılmıştır.

Kamuoyuna duyurulur.
    Ata dostum

Sayfa 371/417 İlkİlk ... 271321361369370371372373381 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •