“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Belçika Başbakanı Alexander de Croo, 19 Ekim itibariyle 00.00-06.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağını uygulanacağını duyurdu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Karton 'da bedelsiz geldi.%2543
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Son günlerde, Borsa da işlem yasağı yeyenler arasında Kadın isimleri de var...Evde kalmış kızları kullanarak ,onların kimliği üzerinden Aracı kurumlar da hesap açıp ,Borsa da alavere dalavere işleri yapan uyanıklar türedi galiba.!!.
O bayanlarım çoğu bekar üzerine hiç bir mal varlığı olmayan el koymak istesen donu bile emanet olan kişiler. Öyle birileri ile tanışmıştım. Bunlar ev al sat yapıyorĺar evş 200 e bu kadının üzerine alıyorlar 50 tadilat yapıyorlar 350 ye satıyorlar. Maliyeye bildirim yok. Sonra yakalansalardıa üzerlerinde tek kuruş yok para eden mal yok. Haciz koyacak geliri yok. Kadınada 2-3 bişeyler veriyorlar her defasında
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri