Sayfa 197/337 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon
Arama sonucu : 2696 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: TMPOL - Temapol Polimer Plastik

1.  Alıntı Originally Posted by indiana79 Yazıyı Oku
    teşekkürler.. kısa vade ve uzun vade için hedef nedir.
    Aslinda benim kafamdaki rakamlar cift hanelerdi gerceklesti,bu beklentimi 3 tl de islem gorurken cok dile getirmistim.

Sirketin hikayesi benim icin henuz bitmedi.

Ges yatiriminin bitmesini bekliycem ayrica 2019 yilinda elde ettigi rekor kar ile bedelsiz aciklayana kadar burdayim.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Aslinda benim kafamdaki rakamlar cift hanelerdi gerceklesti,bu beklentimi 3 tl de islem gorurken cok dile getirmistim.

Sirketin hikayesi benim icin henuz bitmedi.

Ges yatiriminin bitmesini bekliycem ayrica 2019 yilinda elde ettigi rekor kar ile bedelsiz aciklayana kadar burdayim.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ok inşallah gönlünüzce olur.sadece şunu soylemek ısterım.gecmıs grafıgı bıraz sert hareketleri oldugunu gosterıyor bılıyorsunuz 15 den düştü ve pandemiden çok önceydi bu düşüş.o şekilde yakalanmayız inşallah.ben kısa vade dusunuyorum sız bıraz uzuncusunuz sanırım umarım istediğiniz rakamları yakalarsınız.iyi akşamlar.

3. hayırlı haftalar,

Yıne borsa giderken biz yerımızde sayıyoruz, ama benım teknık grafık anlayışıma göre çok güzel grafiği var ve daha önce dediğim gibi hissenin arkasındayım elimi taşın altına sokmaktan korkmam. borsa kar satışı yerse tmpol tersine hareket etmeli en kötü yerınde sayar.

4. Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Yerimizde saysak bari bu piyasada kimler yıldırmak istiyor hala mal neden baskılanırki gün sonu pasta atarmısınız ismail bey.

6. 1110 dan aşağı salmadı fakat ok tekrar aşağı döndü ne yaptığı belli değil.beklentının dısında hareket edıyor.yarın yukarı dönse bari..

7. Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Yürü artık bee, koşmandan vazkeçtik yürü bari,olmadı emekle,3 kuruşluk kağıtlar 3-5 kat yaptı,sen bıkmadın süründürmekten.seni alacağıma avod alaydım, şimdi paracıklarımı sayıyordum.

Sayfa 197/337 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •