Sayfa 484/865 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

Alıntı Originally Posted by toygar38 Yazıyı Oku
    Eyvallah başkan, Allah senden razı olsun. İyi ki uyardın bizi. Yoksa 7 yıldır mayınlı tarlada geziyormuşum da haberim yokmuş. yarın 400 lotuma hemen satış giriyorum. Allah senden razı olsun.
    Amin

Bomba var elimizde yahu.

24 milyonluk fabrika binamız var kağıt üzerinde.

dolaşımdaki paylar %5 azalmış

Patron ve adamları yan yollardan daha ne kadar topladılar belli değil.

O zaman daha yıllarca taşıyacağım demektir kağıdı.

Yıllarca batık şirketlere bedelliler ile katılıp duralım o zaman demi ya.

YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2. Forumda yıllardır yazan yorumlarını değerli gördüğüm sayın bsm vardı en son çıkmıştı keşke aramızda olsaydı diyorum yorumlarından çokça faydalanabilirdik. Yine aynı şekilde sayın kubilayhan ve çobanyıldızından da güzel teknik çerçeveli yorumlarını bekliyorum ama en çok konyadan kartona gelen sayın Adsızın yorumlarını dört gözle bekliyorum. Her yatırımcının elbet bir fikri vardır. Ama sizin gibi değerli yorumculara göre hisse nereye gider?

3. Herkese merhaba
    Ben Demir. Bu benim ilk mesajım. Borsaya son yılda girenlerden biriyim.

İlk mesajımı Kartonsan'la başladık bakalım, hayırlı olsun. Gördüğüm kadarıyla karlılığı her sene düzenli olarak devam ediyor. Arada bir temettü verme alışkanlığı var. Neticede her markanın illa kartonla işi oluyor. Kısada hisseden kar edemesem de uzunda elimde kalmaz diye düşündüm. Bedelsizi görünce gireyim dedim. Bedelsiz açıklaması genelde olumlu değerlendiriliyor-muş. Muş diyorum tabi sizler daha iyi bilirsiniz.

HisseNet'te borsa hakkında kitap başlığı aradım ama bulamadım. Sizlerin tavsiye edeceği kitaplar olursa buradan veya özelden alabilirm.

Herkese hayırlı işler bol güneşler.

4. Borsada günlükçü yerine yatırımcı olmanın faydası bu. Onlar al-sat ile kazanıyor, bizler bir haberle.
    Biraz bekletiyor 😂😃 ama mutlaka o beklenen haber geliyor. Çok şükür

Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    Bedelsizin en buyuk avantaji vergi avantajidir. Bedelsiz hisse dagitimida bir tur temettu odemesidir. Nakden odenmesi halinde dagitilan miktarin yuzde 15 i devlete vergi olarak gitmekte ve sirketin degeri dagitilan miktar kadar dusmektedir.

Bedelsiz hisse dagitimi ile gecmis yil karin nasil kullanilacagi netlesmis olup sirket bunyesinde kalarak borclarina karsi daha guclu sermaye yapisina sahip oldugunu gostererek itibari artmaktadir. 2.5 milyon sermayeli bir sirket ile 75 milyon sermayeli bir sirketin borclanmalari arasinda cok fark vardir. Cunku a.ş. ler sermayeleri tutarinda borclarindan sorumlular. Ayrica bedelsiz sermsye artirimi ile yapilan hisse ile temettu odemeleride yuzde 15 vergi kesintisi de vergiden istisnadir.

Dogrudan bir katkisi yok ama dolayli katkisi cok fazla. Sirketin kendi ozkaynaklari ile sermayesini artirmayi basarmasi bile basli basina yaturimci acisindan harika bir gostergedir. Cunku kar eden ve buyuyen bir sirket oldugunu gosterir.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1) Anonim şirket, sermayesi belirli ve paylara bölünmüş olan, borçlarından dolayı yalnız malvarlığıyla sorumlu bulunan şirkettir. 2) Pay sahipleri, sadece taahhüt etmiş oldukları sermaye payları ile ve şirkete karşı sorumludur.

ikisi arasında dağlar kadar fark var...yani, şirketin kredi alması-borçlanması, karlılığı, bilançosu ve en önemlisi nakit üretme gücü(nakit akım tablosu) ile ilgilidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
     Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    Borsada günlükçü yerine yatırımcı olmanın faydası bu. Onlar al-sat ile kazanıyor, bizler bir haberle.
    Biraz bekletiyor ���� ama mutlaka o beklenen haber geliyor. Çok şükür
    Biraz mı? yatırım için biraz uzun bir süre değil midir? kartonda bedelsiz beklentisi 13 belkı daha fazla bir süredir var. benc ebiraz biraz değil. Şuan elınde olangercek yatırımcılardan değilde elinde olan çogu ınsan sanslı
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

7.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    Borsada günlükçü yerine yatırımcı olmanın faydası bu. Onlar al-sat ile kazanıyor, bizler bir haberle.
    Biraz bekletiyor ���� ama mutlaka o beklenen haber geliyor. Çok şükür
    Sayın cigerci bu karton için gerçekten çok bekledim dediğiniz biraz benim için 7 yıla tekamül ediyor. Kaybı siz hesaplayın ben hisseyi alırken altın 77 civarlarındaydı şimdi 486 civarlarında

8. Eski bir karton takipçisi olarak ne yazık ki bu özel günlerde karton sahibi değilim. Yalnız elinde olanlar için çok sevinçliyim. İnşallah çok çok güzel paralar kazanacaklar. Kimsenin yorumundan etkilenmeden arkanıza yaslanın ve kartonun sizi götüreceği yere kadar gidin. Böyle fırsatlar çok kolay ele geçmez. Kimseden etkilenmeyin ve yarı yolda trenden inip arkasından çaresizce el sallamayın. Şöyle düşünün zirveden dahi almış olsanız aldığınız fiyatın kat kat üstünde bir yerde satarsınız bu saatten sonra bu hissede ben zarardayım diyecek olmaz. Ne zaman satacağınıza ve ne kadar karın sizi tatmin edeceğine kesinlikle siz karar verin hedef koyun. Hedefinize ulaşınca da satın. Örneğin lot başı 2.500 liralık bir Karton hisse benim için yatırım adına risktir. Kazandırır mı mutlaka dahada kazandırabilir. Ama ben o saatten sonra almam. Ama bu hikayeyle buraların çok üstünden fırsat verirse almak için düşünebilirim. Henüz daha yolun başındasınız yorumları okuyorum inanın çoğu çok anlamsız ve bilgi içeriği olmayan yorumlar. Bir kısmı manipülasyona açık sanki bedelsiz onaylanmaz gibi, ya gidin bur dan böyle bir Dünya var mı? Bir kısmı bilinçli Pazartesi şimdiden sıraya girmiş lakin cumaya kadar alamayacağını bildiği halde bir umut kimi kandırırım da hissesini sattırabilir im peşinde. Arkadaşlar arkanıza yaslanın güzel günlerin tadını çıkartın. Kimseye aldırış etmeyin güzel kazanın gülerek harcayın. Şimdiden hayırlı olsun. YTD'değildir.

Sayfa 484/865 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •