Sayfa 557/1004 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,449 - 4,456 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1. 20 TL ye tekrar döndüğümüzde ,eksilen çok olacak...
    Bilanço geldiği gün de alıcıya vereceklerdir, Emeklilik fonu dönemez artık tahtaya 130 bin civarı bir lotu kaldı. 1,2 milyondan eksilerek...
    Bu hafta ciddi döker tahta..
    Ekrandan uzaklasmalı maratoncu.

craps, pawnstar, thejackalav
    hakuna matara....memento mori.

2. Bilanço beklentimiz 6,7/7 milyon civarı bir kar , Perşembe veya cuma günü göndermelerini bekliyorum.
    Kur farkı son çeyrekten daha etkili olacaktır.
    Son çeyrek ile toplamda 20 milyon civarı bir kar şaşırtıcı olmayacaktır.
    Tam kapasite çalışmaya devam ediliyor ve yeni fabrikanın içini dolduracak yatırım önemli...
    Henüz açıklama olmaz ama gerçekleştiğinde kabuk değiştirecektir.

3. Şimdilik daha iyisi yok, zaman mefrumu olmayan ,maraton tahtası olduğu unutulmamalı...
    Ve satmak isteyenlere izin verilmeli...Fiyatlama önemli olmamalı..
    Dengeler tahta kendini ,günü geldiğinde.

4. Bu noktadan sonra kurumsal alıcılara ihtiyaç var ve bireysel temel analiz yatırımcıların çözülmesine ( 8/9 TL de olduğu gibi)
    El değişim gerekli.

5. 100 bin lot üzeri bireysel az mal kalsada , bireysel inanmayan malların satış gerekli...
    Hem tahtaya hem piyasaya inanmayan..
    Yeni zirvelerde satıcıların kimler olduğu malum, ancak önemli olan yeni zirvelerde değil ,çözülme ve desteklerde ki satıcılar..
    Sebebi zaten tahtayı taşıyanlar yeni zirvelerde mal vermiyor , satıcıları takip ediyor.

6. 17,70/19,70 aralığı bı noktaya kadar zor ,sonrasında seri geçilecek bir aralık olacaktır..
    Bu aralıkta satışa gelen mallar bunu belirleyecek gibi.
    Saygılar bol kazançlar

Bugün detaylı birçok açıklama yapmışsınız, teşekkür ederiz sn. thejackalav. ...

Dediğiniz gibi bir süreliğine sıkıntılı günler olacağını ben de düşünüyorum...

Eğer tahta dökmek istiyorsa dökecektir. Bunun da şartları bellidir... Dökmeden de gitmeyecektir...

Bahsettiğiniz gibi 100bin üstü yatırımcılar test ediliyorsa, bir süre ekranı kapatmak lâzım...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bugün detaylı birçok açıklama yapmışsınız, teşekkür ederiz sn. thejackalav. ...

Dediğiniz gibi bir süreliğine sıkıntılı günler olacağını ben de düşünüyorum...

Eğer tahta dökmek istiyorsa dökecektir. Bunun da şartları bellidir... Dökmeden de gitmeyecektir...

Bahsettiğiniz gibi 100bin üstü yatırımcılar test ediliyorsa, bir süre ekranı kapatmak lâzım...
    Sen bana bakma, ben 6 TL fiyatlamasındada, 10 tl veya 13/15 TL fiyatlamalarındada aynı şeyleri yazıyordum....
    25/30/35 TL fiyatlamalarındada aynı şeyleri yazacağım.cool:;;
    Tek fark hala burada olmam , o zamanda olacağım gibi. ( Tabii sağlık olursa)
    Saygılar

Sayfa 557/1004 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •