Sayfa 249/556 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1. 15 kasımdı herhalde son gün süre daraldı artık nakit hazır bedelli ye girecez , bitsin artık şu bedelli işide şirket yoluna baksın ,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by ROOKY Yazıyı Oku
    Bugün tahtayı izleme fırsatım oldu, çok ilginç hareketler oluyor, son kapanışta verilenler kredili mallar mıydı acaba, bazen 1 er lot olan kademelerde 10 bin lotlar oluyor, acaba çok mu ky var

SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kredili mal nasil oluyor ?

brut takas krediye konu edilemiyor olmali

ayrica ilginc bir sey yok tahtada hergun ayni !

3. Doğru söylüyorsunuz, kredili alamaz kimse, kaçırmışım gözden

4. Belki de bankadan kredi yada borçla alan mı oluyor, tahta yapıcı bu tarz yatırımcıları sevmez sanırım, bizide mı sevmiyi acaba[emoji3]

5.  Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    3-4 ay önce infodan hesap açmıştım. Web sitesine girip form doldurdum beni aradılar kargo ile evrakları gönderip imzalatıp hesabımı aktive ettiler. Kısa zamanda hesap açılışımı yapmaları pozitif. Oran konusunda da ne kadar hacminiz var dedi aylık 200-300 bin dedim onbinde 7 önerdiler olmaz dedim 3 olarak anlaştım. Gün ici x3 ve overall kadar krediyide aktive ettiler hızlıca. Pozitif.
    Ama sonrasında danışmanıma ulaşmak için baya bi çaba sarfetmem hoşuma gitmedi. Negatif. Brütte olan rüçhanlarımı ana hisseye çevirmek istedim efendim t2+1 dediler. Yaw nasıl olur t1 de diğer kurumum çeviriyor desemde bi türlü olmadı haliyle baya para kaybettim. Hesabı dondurdum paramı çektim. Bu konuda biraz sıkıntılı. Yani çalışanlar tecrubesiz.

MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bana kredili mal vermedıler bende işleme ara verdım baska yerden devam edıyorum acarlarsa gunluk 2-3 mılyonluk işlem masrafını kacırıyorlar maalesef

6.  Alıntı Originally Posted by monaroza Yazıyı Oku
    Şimdi bu hisseyle ilgili kafamdaki senaryolarda bedelli sonrası olumsuz bir durum göremiyorum.
    Şirketin kasasına girecek para 0 maliyetle %23-24 faizle müşteriye kredi olarak verilecek. Ayrıca bu durum hacimleri de arttıracak.
    Foreks tarafında da bir olumsuzluk olmayacağını düşünüyorum.
    Yani anormal bir durum olmazsa son çeyrekte de Bu çeyrek karının devam etmesi hatta artması gerek.
    Bu da prospektif fk’yı 6 civarı yapar. Bu kadar hızlı büyüyen bir şirket için çok ucuz.
    Kaldı ki sermaye arttırımı sonrası bono ihraç tavanı da artacak. Kredi akışında sorun kalmayacak.
    Fiyatlar ilüzyondur ama piyasa değeri her şeydir. Bu şirketin uzun vadede 700-800 milyon piyasa değerine ulaşması bu büyümeyle kaçınılmazdır.
    Ama bu sene ama seneye mutlaka buraları görecektir.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Merhabalar aranıza yeni katılma çabası içerisindeyim. Şu an araştırma safhasındayım.
    Bedelli muhakkak güç katacak gibi görünüyor.

Ama MB tarafından faiz artışına gidileceğine kesin gözüyle bakılıyor. Borsada işlem gören para faize kayar mı? İşlem hacimleri düşer mi ?
    Aracı kurumların gelirlerini en çok etkileyecek bu durum olmaz mı ?
    Ne düşünüyorsunuz bu konuda acaba?

7.  Alıntı Originally Posted by rovolver Yazıyı Oku
    Merhabalar aranıza yeni katılma çabası içerisindeyim. Şu an araştırma safhasındayım.
    Bedelli muhakkak güç katacak gibi görünüyor.

Ama MB tarafından faiz artışına gidileceğine kesin gözüyle bakılıyor. Borsada işlem gören para faize kayar mı? İşlem hacimleri düşer mi ?
    Aracı kurumların gelirlerini en çok etkileyecek bu durum olmaz mı ?
    Ne düşünüyorsunuz bu konuda acaba?
    MB Ekim ayı ppk toplantısında da tüm piyasa oyuncuları 200bp faiz artışı bekliyordu, ama malumunuz öyle olmadı.

yani o kadar emin konuşmamak lazım..

is the average of five people around the human..

Son çeyrek karı çok beğendim. 8 9 lar bana çok pahalı geliyordu ama son çeyrek 18 m kar bana göre 11 12 leri bile ucuz hale getirmiştir. İleriki çeyreklerde ( 4 q) 18 bile kar etse 72 m kar eder, 100 milyon sermayeye bölsek 7.2 ederi eder.şu an 10.78 yani bölünmeli 3.65 den fiyatlanıyor 2 kat prim. Ama monazora nın dediği gibi gelecek bedelli parası ile katılan güçle 100 milyon işten bile değil kar yazması. 10 fk dan fiyatlansa 10 tl eder 3 65 fiyat. Bakalım.

Sayfa 249/556 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •