Sayfa 568/1001 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,537 - 4,544 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

1. Regal üstadım saç dokulmesi için önereceğiniz bir seyler var mıdır?

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Zeytin= Şifa kaynağı.
    Sizin tarifleriniz yanında birde
    Soğuk sıkma, erken hasat, filtre edilmemiş ve oksitlenmeden muhafaza altına alınmış zeytinyağı da olursa süper 3'lü olurlar.
    erken hasat zeytin yağı yeterli besini sağlamaz. zeytin olgunlaştıkça içindeki polifenoller artıyor. bu nedenle erken hasat, eksik besin sağlıyor. her ne kadar fabrikalarda soğuk sıkım deselerde zeytin sıkım esnasında su kullanıyorlar. tabi o su ile birlikte ucucu yağlar ve diğer minerallerde akıp gidiyor.
    eski çelik çuval ile pres yapılan fabrika değilde atolyeler var. işte asıl zeytin yağı onlar. çoğu insanımızda ağır kokuyor diye almak istemiyor.aslında gerçek zeytin yağın kokusu o.

Bilen varsa yazabilirmi
    Cocugun ogretmeni korona olmus
    Simdi aradilar
    Yarin gelip test yapacaklarmis cocuga
    Siz ise gidebulirsiniz cocuk karantinada dedi
    Cocuga test sartmi
    Biz bu sarlatanligin oyuncagi olmak istemiyoruz
    Belirtimiz yok cok sukur

Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    Regal üstadım saç dokulmesi için önereceğiniz bir seyler var mıdır?
    Sac ektirmek 😀😀😀😀

Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    Regal üstadım saç dokulmesi için önereceğiniz bir seyler var mıdır?
    ankarada size iyi bir saç ekimi ustası önerebilirim. onun haricinde kim saç için bir şey söylerse, benim gözümde SAHTEKAR dır. Sizde itibar etmeyin. yok öyle bir şey.

6.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Üsdad ketojenik diyet mi, ketofasting mi uyguluyorsunu ya dda başka bir şeymi. geçendede sormuştum ama biraz kestirme söylediniz sanırım. bir daha sorayım dedim
    Sn regal,
    Benimkinin adı yok.
    Ketajonik değil çünkü tereyağı ve zeytinyağı var ama ketjonik gibi yüksek oran için zorlamayok.
    Karbonhidrat var ama baklagillerden geliyor.

Ketofasting diyemem öyle aç kalma yok.

Benimki yukarıda yazdığım çerçeveye uyarak gerçekleştirdiğim bir yaşam tarzı oldu artık.

Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Bende 85 den 77 ye düşmek istiyorum
    bütün 85 ler burada galiba
    2 sene önce 85 e veda ettim.
    şimdi 79-81 arasındayım. 82 ye varınca basıyorum suyu.
    2 günde 79

8.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    erken hasat zeytin yağı yeterli besini sağlamaz. zeytin olgunlaştıkça içindeki polifenoller artıyor. bu nedenle erken hasat, eksik besin sağlıyor. her ne kadar fabrikalarda soğuk sıkım deselerde zeytin sıkım esnasında su kullanıyorlar. tabi o su ile birlikte ucucu yağlar ve diğer minerallerde akıp gidiyor.
    eski çelik çuval ile pres yapılan fabrika değilde atolyeler var. işte asıl zeytin yağı onlar. çoğu insanımızda ağır kokuyor diye almak istemiyor.aslında gerçek zeytin yağın kokusu o.
    Zeytin yağında asıl sorun yağın sıkımdan sonra hava ile temas ettirilmemesi ve 21 dereceyi geçmeden ve koyu renk şişede ışıktan uzakta muhafaza edilmesi.
    Bunlar sağlanamazsa en kalite zeytinyağı bile madara oluyor maalesef.

Sayfa 568/1001 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •