Sayfa 58/1002 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 457 - 464 arası.

Konu: Viop - XXVII

zigzag ne capimda birisin nede muhatap alinacak birisin benimle isin olmasin.yaz yorumunu beni karistirma..

Zıçtık ........

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    BBC News Türkçe
    @bbcturkce
    ·
    48d
    ABD'de başkanlık seçimini Joe Biden kazandı.
    Resmi sonuçların açıklanması sonrası Washington'un ilk Türkiye gündemi S-400 yaptırımları:

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    yani ? naci ağbal'ın gelmesini negatif mi almak lazim
    eğer normal bir hafta yaşıyor olsaydık ve son günlerdeki rekabetçi kur muhabbeti olmasaydı nötr bir haber olurdu. yani öyle bir durum oluştu ki murat uysal savunmayı buralara kurmak istiyordu ama damat efendi ise istesek savunuruz kardeş, daha önemli işlerimiz var havalarında. rekabetçi kura uygun birisi geldi.

4. Ana Sayfa Zaman Akışın
    Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ·
    20sn

Russia state-affiliated media
    Hillary Clinton: Bu tarihi bir başarı, Trump'ın defedilmesi ve Amerika için yeni bir sayfa oldu http://sptnkne.ws/EpuX #Election2020 #ElectionResults2020 #USPresidentialElection2020

senin çatır çatır para kaybetmeni önlemek istedim ....... suç bende

Alıntı Originally Posted by halis Yazıyı Oku
    zigzag ne capimda birisin nede muhatap alinacak birisin benimle isin olmasin.yaz yorumunu beni karistirma..

6. Seneto belli oldumu

7. Tahvil faizlerinde aşağı hareket var. Benim hislerim short diyor, ( özellikle 1340 - 1210 düşüşü daha geçen hafta idi ) ama tahvil cok önemli ve dususu hızlanırsa para geliyor demektir, zaten üç kuruş para gelse 5 bin puan artar çünkü öldüm fiyatının da altında. Dolar bazlı ya bakıp bakıp mal satmaktan short olmaktan vazgeçiyorum. Diğer yandan hem 15 lik hem saatlik alda, mb başkan değişimi de BIDONA HOSGELDIN SENINLE CALISMAYA ACIGIZ mesajı olarak okursa piyasa baya bi yukarı gerdirebilir.

Ben bu nedenlerle bilemedim flat kalmayı tercih ettim emin olmadan poza girmeye gerek yok borsada fırsatlar tükenmez...

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    topunuz gelin

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    BBC News Türkçe
    @bbcturkce
    ·
    48d
    ABD'de başkanlık seçimini Joe Biden kazandı.
    Resmi sonuçların açıklanması sonrası Washington'un ilk Türkiye gündemi S-400 yaptırımları:

Sayfa 58/1002 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •