Sayfa 144/263 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244 ... SonSon
Arama sonucu : 2097 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: ARSAN - Arsan Tekstil

Alıntı Originally Posted by TEKFAZ Yazıyı Oku
    Orası öyle tabi... Senin Gamlı Baykuş gelmeden ve foruma duhul etmeden yukardan 8-9 dan satabilsek keşke. Gelirse kağıdın bütün bedini bereketini kaçırıyor mazallah.. o değilde blcyt i sollamisiz düşük kardanmidir neden gerimizde kaldı???
    ben bilici falan bilmem,bu seneye kadar 12 yıldır sadece arsanla ilerledim,bu sene gedza ile 2.hissemi yaptım.

2.  Alıntı Originally Posted by intelijansiya Yazıyı Oku
    Neden süpürmüş bu info? Bildiğim kadarıyla takasta yok. Sadece 9 aylık bilançonun iyi gelmesiyle açıklamak zor bugünkü hareketleri...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by hatipali Yazıyı Oku
    Neden süpürmüş bu info? Bildiğim kadarıyla takasta yok. Sadece 9 aylık bilançonun iyi gelmesiyle açıklamak zor bugünkü hareketleri...
    hangi aracı kurumun aldığının hiçbir önemi yok bence. Kişi yada kurumlar artık çok rahat virmanlama yapabiliyor. a dan al b ye plasele c den sat a ya koy vs vs.. bir de yabancı yada yerli farketmiyor.Ben bugün 100.000 adet aldım mesela..gittim 15 aracıya ve farklı hesaplara dağıttım nasıl anlayacan??! Takasların nasıl görüneceğini alım yapan adamlar bilmiyorlar mı sanki? ona göre onun önlemini de alıyorlar..Aslolan şirketin karlılığı, borç yapısı,yatırımları vb. temel değerleridir.

Velhasıl bugün ARSAN 7,40 TL bazlı zirvesine çıkarak biz yatırımcılarını çok mutlu etti. Çok uzun yıllar sonra sanırım ilk kez üst üste 2 kez %10 luk seviyede tavan yaptı. Önemli olan bu.. Sabırlı olanlar daha çok kazanır umarım.

4.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    ben bilici falan bilmem,bu seneye kadar 12 yıldır sadece arsanla ilerledim,bu sene gedza ile 2.hissemi yaptım.
    Hedef ne gedzada bir inceleyelim.Arsan artık bütün portföyü gömecek hisse olmaktan çıktı.ytd

5. Tadi kacti hemen.taavandan yuksek islemler her zaman tehlikelidir.cabuk dondu geri

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. 6.75-7 arası GAP varmi

Alıntı Originally Posted by insanol34 Yazıyı Oku
    Hedef ne gedzada bir inceleyelim.Arsan artık bütün portföyü gömecek hisse olmaktan çıktı.ytd
    ben 6 ortalamayla girdim,geç kalındı almak için.

Sayfa 144/263 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •