Ben cevap verince kotu erhan oluyorum.
Once sunda karar kilalim
2011 aguatusundan tam tarih ver o gun froto kac liraymis bende goreyim
Ben cevap verince kotu erhan oluyorum.
Once sunda karar kilalim
2011 aguatusundan tam tarih ver o gun froto kac liraymis bende goreyim
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Kardeş 62 bin 48 bin düşüşünde 11 yada 13 ağustosta 9.95 olabilir.. DAHA ANLAYABİLCEĞİN Bİ DİLLE SÖYLEYEYİM.. Hisseye yatırdığın para SERMAYEDİR.. Temettülerden gelen para SERMAYE KAZANCIDIR..HİSSENİN DEĞERLENMESİ YATIRIM GETİRİSİDİR..ŞİMDİ TARTIŞMICAM 9.95 DEN FORD HİSSESİ TOPLAMDA 7.8 TL TEMETTÜ DAĞITTI..HİSSEYİ DEVAMLI TAKİP EDİYORUM..ALDIĞIN TEMETTÜLERLE HİSSE ALAN YADA VADELİ MEVDUATA BAĞLAYAN EN KÖTÜ İHTİMALLE 9.95 LİRASI 49.2 TL OLDU..DAHA NE DİYEYİM.. Yüzde 500.... Sen takılmışın hisse temettü dağıttıktan sonra ertesi seans dağıttığı temettü miktarının hisse fiyatından düşmesine..TEMETTÜNÜN HİSSE FİYATINA ETKİ ETMEMESİ SAPLANTINA SADECE İLK SENE HAKLI OLABİLİRSİN..ÇOĞU TEMETTÜ HİSSESİDE BU FİYAT DÜŞMESİNİ KISA SÜREDE YERİNE KOYMUŞTUR... Bi hisse bi şirket yıllık karının önemli bi kısmını yatırımcısına dağıtıyosa zaten w buffetin,grahımın bi şirkette beklediği bi çok kriteri sağlıyor demektir..
Kardesım lafına ıtıbar etmemek degıl bu herkes gorsun yaptıgımız hesaplamanın dogru olup olmadıgını.
Ben o soruyu geçmiş tarihsel veriler diye birşeyi biliyormusun onu anlamak ıcın sordum.
Grafikten bakıp soyluyorsan o fıyatı hatalı hesaplama yaparsın.
Aşağıdakı resme bak geçmiş fiyat verilerinde 11 ağustosta 2011 de 10,06 dan kapanmıs.
Sağ tarafta ise düzeltilmiş fiyat olarak. aynı gun
Bu vesıleylede duzeltılmış fiyat nasıl oluyor gormus oldunuz.
Temettününde fiyattan düzeltilmiş oldugunuda ıspatladık cunku froto 2011 den buyana hıc bedelsız dagıtmadı.
![]()
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Kardeşim bu hisse seans içi 9.95 DEN döndü.. O günden bugüne Toplamda 7.8 tl temettü dağıttı..bu konuda anlaşalım!!hisse bugün bugün 41 tl ise aldığın temettüleri nakitte tutsan toplam portföyün 48 tl olur bi lot FROTO HİSSESİ İÇİN...YERYÜZÜNDE YÜZDE 500 GETİRİ YAPABİLCEĞİN 6 SENEDE BAŞKA Bİ YATIRIM ARACI YOKTUR!!! 10 tl ye bi hisse al 6 senede 7.8 tl temettü dağıtsın..al sana sermaye kazancı.. Hissenin 41 tl fiyatı da yatırım kazancın.
Kime yalan borcumuz var!! Grafikten bakıp söylüyorsun diyor!! Bire bir seansdaydım.. Elim gitmedi!! 2008 e tofaşta yakalanmıştım.. 2004 te 2 tl ye aldığım kağıt 2008 sonunda 1 tl ye düştü!! 2010 sonunda 9 tl den zor sattım..2011 ağustosunda Tofaş 5.50 ye düştü..ŞİMDİ 2008 İ YAŞAMAYAN ARKADAŞLARA NE DESEM BOŞ! Lakin türk traktör tüpraş Ford bu şirketlerin temettü dağıtım politikası piyasa iyi zamanları deperlermelerinde hep aşırıya eğilimi tetikler...TECRÜBEM ODUR Kİ TEMETTÜ DEMEK SERMAYE GETİRİSİDİR.. Maliyetinizi düşürmez ama kazancınıza çok şey katar sebebi hisselerin yüzde 99.9 uzun vadede değerlenmesidir..tabi dediklerim bu borsada ticaret ahlakı taşıyan ender gruplardan olan koç grubu içindir. çok büyük bi krize en tepeden yakalansanız bile KOÇ GRUBU ADAMI UZUN VADEDE İHYA EDER
Yer İmleri