Sayfa 795/1043 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 6,353 - 6,360 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Cumleten hayırlı akşamlar.Bence piyasa beklentisi 450 ile 475 puan gelse dahi bu kar satışı gelirdi.Beklentinin altında gelme ihtimalini fiyatliyorlarsa 1257 desteğini yarın kırar ve ikinci destek 1230 lar doğru inebilir. Bugün bir miktar nakite geçtim yarın akşam kapanışa doğru daha iyi netleşir. Güçlü duran hisselerde oldu CİMSA, VKGYO, AKGRT, UŞAK, RHEAG ,ARDYZ vb.boyle güçlü duranları not almak gerekiyor. Bileşim ve yazılım gelecekte hep önemli olacak.

2. Grafiğe göre düzeltme yapması çok normal.
    Düzeltme yapmak için bahanesi çok fazla...

2018 den gelen direncin üzerinde kapattı...
    7 yıl evvelden oluşan direnç ise çok çok yukarıda... O direnç kırılmadan Borsamızda yukarı yönlü hareket başlamış diyemeyiz. 7 yıldır borsada para kazanan insanlar bu düşüşün düzeltmelerinden para kazanıyor. Düşüşün dipleri 50 $ civarında. (Şu an 162 $ bist100).. O dipleri görmeyiz diyerek sadece umut etmekle olmaz. Büyük Düşüşün Düzeltmelerinden faydalanmaya çalıştığımızı unutmamalıyız. Bu 7 yıllık direnç kırılmadığı sürece aylık, haftalık düzeltmelerle sınanacağız. ''Kağıt alayım 10 sene bekleyeyim, ilgilenmeyeyim, ne de olsa kazandıracak zamanı'' değil bu zaman.. Aynı düşünceyle 7 yıl evvel bist30 kağıtlarından birini alıp bekleseydiniz paranız şu an pul olmuştu. Borsayı, kağıtları bilen-tanıyan insanlarla birlikte bu zamanları değerlendirin ve zamanınızı-aklınızı ayırın. Benim bu sayfayı takip etmemin nedeni bu.

Arkadaşlar ben borsanın acemisiyim. Piyasaların acemisiyim.. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Araştırıp emek verip ortak doğruya ulaşabileyim diyerek buradayım. Ukalalık değil amacım. Aklınıza güvenin, bilgiye karşı mütevazi olun. Bilgi, mütevazi olanları sever çünkü. Sevgiler..

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Cumleten hayırlı akşamlar.Bence piyasa beklentisi 450 ile 475 puan gelse dahi bu kar satışı gelirdi.Beklentinin altında gelme ihtimalini fiyatliyorlarsa 1257 desteğini yarın kırar ve ikinci destek 1230 lar doğru inebilir. Bugün bir miktar nakite geçtim yarın akşam kapanışa doğru daha iyi netleşir. Güçlü duran hisselerde oldu CİMSA, VKGYO, AKGRT, UŞAK, RHEAG ,ARDYZ vb.boyle güçlü duranları not almak gerekiyor. Bileşim ve yazılım gelecekte hep önemli olacak.
    Esma hanım, Tcell de iyi bence birçok ileri teknolojiyi barındırıyor. Geçen nisandaki pandemi de yıldızı parlamamıştı şimdi nasıl olur kestirmek zor . Cusan dan vazgectinizmi?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Uşak gruplar girdi arkadaşlar ondan öyle sağlam durdu gibi oldu.. aynı grup dün bsoke de girmişti..

5.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Cumleten hayırlı akşamlar.Bence piyasa beklentisi 450 ile 475 puan gelse dahi bu kar satışı gelirdi.Beklentinin altında gelme ihtimalini fiyatliyorlarsa 1257 desteğini yarın kırar ve ikinci destek 1230 lar doğru inebilir. Bugün bir miktar nakite geçtim yarın akşam kapanışa doğru daha iyi netleşir. Güçlü duran hisselerde oldu CİMSA, VKGYO, AKGRT, UŞAK, RHEAG ,ARDYZ vb.boyle güçlü duranları not almak gerekiyor. Bileşim ve yazılım gelecekte hep önemli olacak.
    Bilişim ,yazılım , bilgisayar sistemleri şirketlerinin önümüzdeki süreçte ben de iyi olacağını düşünüyorum ki alınan tedbirler arasında yıl sonuna kadar eğitim uzaktan olacak maddesi de var Ytd deyip İNDES 'i sormak istiyorum arkadaşlar ozsermayenin üç katı kar var diğerlerine göre bir adım önde gibi duruyor bana göre sizin düşünceleriniz nelerdir ????

6.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Bilişim ,yazılım , bilgisayar sistemleri şirketlerinin önümüzdeki süreçte ben de iyi olacağını düşünüyorum ki alınan tedbirler arasında yıl sonuna kadar eğitim uzaktan olacak maddesi de var Ytd deyip İNDES 'i sormak istiyorum arkadaşlar ozsermayenin üç katı kar var diğerlerine göre bir adım önde gibi duruyor bana göre sizin düşünceleriniz nelerdir ????
    Kanal dibi 16 tl.. hergun aldığıma pisman edecek bir yol buluyor ama inatla ben upuzun vade elde tutacağım.. 17.92 maliyetim var benim..

7. USAK ta sanki millete mal çakmaya çalışıyorlar gibi bir durum hissettim. AFYON da sanki tam tersine milleti kovmaya çalışıyorlarmış gibi bir durum vardı. Celik Hoca ne der merak ediyorum. Diğer arkadaşlardan da yorum yapabilecek olan varsa sevinirim.

8.  Alıntı Originally Posted by remy Yazıyı Oku
    Kanal dibi 16 tl.. hergun aldığıma pisman edecek bir yol buluyor ama inatla ben upuzun vade elde tutacağım.. 17.92 maliyetim var benim..
    İnşallah hedeflerine ulaşırsın kardeşim benim dikkatimi çekti öz sermayeye göre bu kâri aldıysa boş değildir diye düşünüyorum

Sayfa 795/1043 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •