Sayfa 807/1043 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 6,449 - 6,456 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Çimentolar da OYAKC güzel duruyor . Bu konuda düşünceleri olan var mı?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Çimentolar da OYAKC güzel duruyor . Bu konuda düşünceleri olan var mı?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    HOcam 7,93 destekle takip edebilirsiniz ama 8,25 üzeri işlemlerde hareket gelebilir.Ama MNDRS daha bi güzel 3,18 destekle takip edilebilir.Kesinlikle YTD.

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    HOcam 7,93 destekle takip edebilirsiniz ama 8,25 üzeri işlemlerde hareket gelebilir.Ama MNDRS daha bi güzel 3,18 destekle takip edilebilir.Kesinlikle YTD.
    Aynen , Mndrs elimde az vardı, biraz daha ilave [emoji106][emoji106]

4.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Aynen , Mndrs elimde az vardı, biraz daha ilave [emoji106][emoji106]
    HOcam 3,46 gördü ...

5. Borsa iki gün iyi gidince herkesi korku salıyor. ))
    2013 ten beri nasıl bir psikoloji yerleşmiş... Ben yeni olmama rağmen bende de var aynı psikoloji.

Buralardan bankalar için alım yapılır mı diye düşünürken grafiklerine bakayım dedim. Bakarken kendi kendime , '' ya geçen hafta izlediğimiz sadece fragman ise ?!! '' dedim.
    :D
    İzleyelim bakalım neler olacak...

YTD.

6.  Alıntı Originally Posted by Oğuz Çelikdemir Yazıyı Oku
    Kişisel görüşümdür, faiz yükseliyorsa borsa düşer. Bu kural işlemiyorsa peşinde bir bit yeniği ararım. O işaretlerde yok değil.

Açıklamalara bakın:

Şimdi, adama sormazlarmı, daha düne kadar tu kaka edip gelene gidene mal çakan bu yabancılar değilmiydi? Bütün işin kerameti 475 baz puanlık faiz artırımındamıydı. Bu puştlar bu kadar açıklama yapıyorsa ben altında bir bit yeniği ararım arkadaş. İzleyip göreceğiz.

Ha unutmadan, birde aşağıdaki açıklamaları yapanlar var:

Yine sormazlarmı adama, CITYBANK denen kurum altının bu kadar primleneceğini düşünüyorsa neden sürekli KOZAL ve KOZAA hissesi satıyor? Bu kadar yükseleceğini düşünüyorsa neden o zaman altın madeni işleten firmanın hissesini satar? Sakın bana "madenin tenörü düşük, o yüzden" gibi laflar etmeyin. Nihayetinde altın çıkarıyormu firma? Elinde başka sahalar varmı?
    Benim de tahminim 1 ay kadar sonra ne demek istediğinizi başlığı takip edenler anlayacak..

7.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    HOcam 3,46 gördü ...
    Aynen. Aracı kurum hatasından kaynaklı biraz yüksekten maliyetli aldim . O anda dışarda olduğum için telefonla aracı kurumu 3 sefer aradım ve bağlantı 5 dak. Sürdü. Kısmet...

8. Cümleten hayırlı akşamlar. Değerli hocam Tknsa için bir yorum rica ediyorum. Son haftada doçe ve cıtı epey toplamış. Bir kokumu aldılar acaba ?
    Bide Tmsn yerli dızel motor vb.beklentileri olan bir Şirketimiz orta vade için nasıl buluyorsunuz?
    Her yerde ve mekanda çelik çomak hocamızın bir öğrencisi olduğumu gururla söylüyorum. Beni kendimi bulmama ve yeniden karanlığın içinde bir ışık bulmama vesile olan sizlere müteşekkirim.selam ve duayla. ...

Sayfa 807/1043 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •