Sayfa 49/157 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon
Arama sonucu : 1249 madde; 385 - 392 arası.

Konu: Uzun Vadeli Yatırım

1. alın size o belirtilen yıllarda (bir yıl önceside,sonrası da olabilir, zaten temettu veren iyi bir hissede sadece zaman kaybedilir) kimse yanlis anlamasın lutfen tavsiye içermez çocuklarım için aldığım tüpraşlar. temettü veren bir şirkete iyi bir örnek

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Sayın apa ;

eğer mahzuru yoksa temettüleri nasıl değerlendirdiğinizi de paylaşabilir misiniz? yani harcadınız mı? yoksa tekrar tüpraşa mı yatırdınız?

bol kazançlar.....

4. temettüler ile kesinlikle aynı hisseyi almıyorum son zamanlarda bu konuda hata yaptığımı fark ettim , farklı hisse alarak sermaye kazancımı farklı bir yatırımda değerlendirmeye çalışıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
     Alıntı Originally Posted by apa Yazıyı Oku

şunu yapmış kaç kişi vardır bu forumda, bütün üyelerden 50 tane ?

Hala gelmiş konuşuyoruz işte şöyle yapmak lazım böyle yapmak lazım diye. Stratejiler geliştiriliyor.

İyi şirketi al ve üstüne yat. Bu arkadaş gezide, vergi incelemesinde, 17 aralıkta, darbede veya bilimum kötü haberde korkup satsaydı böyle olabilir miydi ?

Saygılarımı sunuyorum ve başarınızın devamını diliyorum.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. Tebrikler Sn. apa sizin gibi akıllıca iş yapmak isteyenlere güzel örnek.

7.  Alıntı Originally Posted by apa Yazıyı Oku
    Bu sayfada temettü ile ilgili olumsuz,karşıt bir yazı yazmak tartışmak hiç hoş değil, eski formda da aynı şeyleri defalarca yazıldı, şimdi de hiç bir yatırımcının hoşuna gitmedigine eminim.. yapılan hesaplamalar matamatiksel anlamında doğrudur , fakat Borsa matematikten ve sayılardan ibaret değil..

Arkadaslar sizdennrica ediyorum ya rica bakin rica ediyorum

Yazdigim yazida karsit gorunen hangi cumle var alinti yapin lutfen rica ediyorum su cumlen karsit de bana.

Ben yukarda temettunun extra faiz gibi olmadigini aktarmisim degilmi burada yanlis olan herhangibirsey yok degilmi.

Yanlis olan seyin dogrusunu soylemeyelimmi benim degilde sizin uyarlamniz gerekmiyormu ?

Matematik olarak haklisin ama borsa boyle degil ne demek bana aciklarmisin abi rica ediyorum.

Sen bir hisse senedine 10 bintl yatirdiginda hisse yuzde 10 temettu dagittiginda extra karmi ediyorsun. Cunku birsa matematikten ibaret degil o yuzdenmi.

Bu isin dogrusu ne ozman kardeslerim. Ne diyelim arkadaslarimiza.

Evet kardes yuzde 30 temettu dagitan hisseye gom parani borsa sayilardan ibaret degil.

Hisse hic yukselmese bile her yil cebine yuzde 30 kar girer faizden bile daha iyi hisse hic cikmamis hic dusmemis mis gibi yuzde 30 karini cebine indir.

İste o yuzden hic hisse misse arama cikar ennyuksek temettu veren hisseyi gom parayi sayi ve matematigide bosver erhanin dediklerinide hisse fiyatimi seni hic ilgilendirmez yuzde 30 yuzde 30 birde bunu bileske yap oho karin 5 senede yuzde 500

Hisse senedi fiyatina bakan teknik yapan temel yapanlarin kafasi calismiyorki onlerindeki kos kocaman temettu hisselerini bedava parayi gorememisler.

Boylemi diyelim dogrusu bumu
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

8.  Alıntı Originally Posted by apa Yazıyı Oku
    Bu sayfada temettü ile ilgili olumsuz,karşıt bir yazı yazmak tartışmak hiç hoş değil, eski formda da aynı şeyleri defalarca yazıldı, şimdi de hiç bir yatırımcının hoşuna gitmedigine eminim.. yapılan hesaplamalar matamatiksel anlamında doğrudur , fakat Borsa matematikten ve sayılardan ibaret değil..

Sayın apa ;

işaretlediğim cümle ile demek istediğinizi biraz açabilir misiniz ?

Sayfa 49/157 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •