Sayfa 808/1006 İlkİlk ... 308708758798806807808809810818858908 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 6,457 - 6,464 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Fona aktarıyorum.
    Yavaş yavaş sıfırlama planım var.
    Hangi fona diye sorarlar adama üstad

2.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Hangi fona diye sorarlar adama üstad
    Faizler hisse, döviz ve altın fonlarına
    Ana para peyderpey defansif değişkenlere oluyor.

Tabi ciddi bir mevduat faiz oranı ortaya çıkarsa eskinin alışkanlığıla o orana kanıp kısmen mevduatta kalmaya devam edebilirim

3. Bende başka bir yol bulayım bu gelen mevduat faizini bir yere gömeyim diyorum ama hala yolu bulamadım araba falan mı alsam bilemedim her ay 20 öderim neye yatırım yapim onu bulamadım

4.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Bende başka bir yol bulayım bu gelen mevduat faizini bir yere gömeyim diyorum ama hala yolu bulamadım araba falan mı alsam bilemedim her ay 20 öderim neye yatırım yapim onu bulamadım
    Bes yapmak nasil olur acaba %20 veya %25 de ekstra devlet katkisi var saniyorum. Benimde henuz bes yok ama sadece bir dusunce.

5.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Bende başka bir yol bulayım bu gelen mevduat faizini bir yere gömeyim diyorum ama hala yolu bulamadım araba falan mı alsam bilemedim her ay 20 öderim neye yatırım yapim onu bulamadım
    F/K'sı düşük temettü alışkanlığı olan sağlam şirketlere yatırım yapmanızı öneririm.. Faiz dalgalıdır, tek haneye ineceği vakitte gelecek..

6.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Ben de aynı psikolojiyle hareket ettim ve bir senede 120 bin TL para kaybettim borsada sağda solda, peder bey ise borsa fon vs. bu işlerden hiç anlamadığı için ufak bir mevduatı vardı hiç ellemedi dertsiz tasasız parasını kazandı, ticaret kültürüne sahipseniz eyvalla ama ticaretle pek işiniz olmadıysa arayış insana büyük dert açar

7.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Bes yapmak nasil olur acaba %20 veya %25 de ekstra devlet katkisi var saniyorum. Benimde henuz bes yok ama sadece bir dusunce.
    Bes çook uzun vadeli iş

8.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    F/K'sı düşük temettü alışkanlığı olan sağlam şirketlere yatırım yapmanızı öneririm.. Faiz dalgalıdır, tek haneye ineceği vakitte gelecek..
    130 bin endekste hisse biriktirmek sanki yanlış bir zamanlama gibi

Sayfa 808/1006 İlkİlk ... 308708758798806807808809810818858908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •