Sayfa 815/1043 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 6,513 - 6,520 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Hocam cok tesekkur ederim Allah sizden razı olsun adese yi yorumlaya bilirmisiniz ?

Turk Telekom TT175 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Normalde erbos da banvt de haftaya güzel olacaklardan 103 tane hisse cıkıyor hepsini yazsam şöyle bir izlenim oluşabilir zaten o kadar yazdıktan sonra en az 15.20 tane tutturulur denebilir polemik cıkar kırılmak istemiyorum kırmakta istemiyorum hiç kimseyi bol kazançlar iyi tatiller
    Biz senin iyi niyetini biliyoruz çelik kardeşim Allah razı olsun ama dediğin gibi az sayıda hisse olması daha iyi bence

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Normalde erbos da banvt de haftaya güzel olacaklardan 103 tane hisse cıkıyor hepsini yazsam şöyle bir izlenim oluşabilir zaten o kadar yazdıktan sonra en az 15.20 tane tutturulur denebilir polemik cıkar kırılmak istemiyorum kırmakta istemiyorum hiç kimseyi bol kazançlar iyi tatiller
    Çok teşekkür ederiz Hocam

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Emeklerinize sağlık değerli hocam. İyi akşamlar iyi tatiller.

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Haftalık liste bu gün yapayım
    ansgr.afyon.ygyo
    ozgyo.tmsn.vakfn
    hlgyo.hatek.polho
    katmr.yyapı.ygyo.trcas.ve prkme olarak sonlandırıyorum listemi sizlerde çalışın değerlendiresiniz diyerek öğrenme vahabında bu günden paylaştım ytd
    Emeğinize sağlık. Allah sizden razı olsun değerli hocam

6. İyi akşamlar herkese; rica etsem adese hakkında teknik bilen forumdaşların bir kaç bilgi vermesi mümkünmüdür

7. Takip listem
    DGGYO
    ALCTL
    DESPC
    RALYH
    ATAGY YTD

8.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    Takip listem
    DGGYO
    ALCTL
    DESPC
    RALYH
    ATAGY YTD
    Merhaba Hakan Bey,

Takip listeleriniz benim seçim kriterlerimle bazen çok uyuşuyor, bu liste de onlardan biri olmuş. Ben genelde hisseleri 1-2 haftadan fazla taşımamaya gayret ediyorum ve ona göre hisse seçmeye çalışıyorum. %10-%20 arası bir kar elde edersem de çıkıyorum. Çok sık da STOP LOSS çalıştırıyorum. Param sınırlı olduğu için de alt pazardan ve diğer brüt takas uygulanan hisseleri almıyorum. Galiba bu yapmaya çalıştığım şeye 'swing trade' diyorlar. Siz kv, uv, trade...vb. hangi strateji ile yatırım yapıyorsunuz?

Mümkünse iki soru daha sormak istiyorum.
    ALCTL de dikkatinizi çeken ne oldu?
    TUCLK hakkında fikir belirtme şansınız olur mu?

Sayfa 815/1043 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •