Şu zor zamanlarda bile sağlam durmaya çalışıyorsunuz. Helal olsun walla. Kimi gelip burdaki adamlara şurdan çıkaydınız, dediydimidicilere inat bekliyoruz. İnşallah hepimiz istediğimiz yerden çıkış yapabiliriz. Paylaşım için teşekkürler.
Şu zor zamanlarda bile sağlam durmaya çalışıyorsunuz. Helal olsun walla. Kimi gelip burdaki adamlara şurdan çıkaydınız, dediydimidicilere inat bekliyoruz. İnşallah hepimiz istediğimiz yerden çıkış yapabiliriz. Paylaşım için teşekkürler.
Valla buradayım ben. Rüçhancı değilim. Şirketin faaliyetleri doğru gidiyor. Sonuca yansıyacaktır illa ki. Birinci ikinci bilanço dönemlerini en az görürüm diye tahmin ediyorum. güzel gidişin sonuçlarını da görmem gerek. kişisel görüşüm. kimseye tavsiye değil. yatırım tavsiyesi hiç değil.
Eylülden beri burdayım senetlerine denk gelen bütün rüchanlarıda alacağım. CARREFOURSA 2021 yılı içinde iyi yerlere gelecektir inşAllah.
Allah utandırmasın. Ytd
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam iyi güzel diyorsunuz da şirket doğru giden faaliyetleri 6-7 liralardan 20 liraya gelerek fiyatlanmadı mı ? Bende bekliyorum ama neden beklediğimi bilmiyorum. Bu hisseden bir çıkayım sabancı hissesi almam heralde bir daha.. Ne pinti çıktınız bee.. Demek ki böyle zengin olunuyormuş..
Dediğim gibi buradayım ben. Rüçhancı değilim. her şey bence tabi. yanılabilirim. Birinci ikinci bilanço dönemlerini en az görürüm diye tahmin ediyorum dediğim gibi.
Ben değerleme uzmanı değilim. Ancak fikrim daha yukaırlarda kendine yer bulacaktır bu dalgalanmalar üzerine yapılar kötü kararlamalar kağıdın itibarını sarsan kendi ayağına sıkan KY nin belli bir kesiminden kurtulduğunda.
Bu kısacılar algılcılar malının değerini ve yatırım yapmayı bilmeyen çıksın bir hele diye düşünüyorum. Gördüğüm bize mal basmıyor şu an BY'ler. satışlar burada satanlar investte sattım kurtuldum diyenleri toplasanız o kadar hacim/satış var hissed şu an. O sattım kurtuldumcular düşürüyor 3-4 gündür. Hissenin itibarını her gün düşüreceklerine bir kez düşürsünler beni rahatsız etmiyor şu aşamada.
Sadece şu gürültü dinsin hisse her gün %10 yapmaz belki ama sağlam sağlam sığ hacim sığ hacim 1 2 puan 1-2 puan yükselir intibası veriyor bana kağıt. en azından ben buna inanıyorum. daha düşebilir mi düşer. Ama ben buradayım. ben yatırım yaptım zira. 17 numaraya bet yapmadım. kişisel görüşümdür duruşumdur dediğim gibi. kimse etkilenmesin kendisi süzsün tartsın bütçesine baksın mevcut kar zararına baksın kararını versin. (Ben halen çok ciddi kardayım. rahatım. herkes o yüzden kendi durumunu değerlendirsin. ben yarıya düşse şu an yine fırsat karımı kaybetmiş olurum en fazla)
Ama kalanlardan da tek istediğim burada malımı kötülemesin. bazıları suç sınırlarında kötülüyor zira.
dediğim gibi. daha da yazmayacağım. sadece bekleyeceğim bir süre yatırımımın sonucunu almaya. inşallah haklıyımdır. ama kimseye yatırım tavsiyesi değil. tekrar söylüyorum. malıma o kadar negatif yazılıyor ki, iki satır yazma ihtiyacı hissettim sadece
Merak ettiğim bir konu var elimde 178 adet Rüçhan var bu Rüçhanlar misal 25e gitti ve ben bedeliye katılıp 17liradan 40 lot olarak aldım parasını verip. Peki aradaki 8 lira Rüçhan farkı ne oluyor? 25e gittiğinde satmak daha mantıklı değilmi
Elimde olan 1200 hisseden gelenler 178 Rüçhan ektradan almadim
Yer İmleri