Sayfa 958/1002 İlkİlk ... 458858908948956957958959960968 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 7,657 - 7,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Aslinda, calisip uretip, Yunanistana, Italya, Ispanya'ya yedirmeliyiz derseniz, millet milliyetci olur tabiki.

Bir de bizdeki duruma bir bakin, adam ayni cografyanin cocuklarini, ayiriyor, bir kismini ac ve imkansiz duruma getiriyor.

Hatta bunun icin bir parti kuruyor, meclise sokuyor, cinayet sebekesi oldugunu butun dunya biliyor.

Bu sebekenin azili bir katili, Ana Muhalefet Partisi Gnl.Bsk.nini olumle tehdit ediyor.

Kendi caninin derdine dusmus bu cografyanin cocuklari parti kurup, meclise geliyor.

Bunlar Kurt Partisi kurdu diye, fezleke ustune fezleke cikarip, bir bir avliyor.

Sonra da soruyor, bu teror neden bitmiyor..?

Senin devlet olarak arka ciktigin bu cinayet sebekesini meclise sokarsan, ne olacakti ki.?

Simdi bir an icin kendinizi bir kurt yurttas yerine koyun.

Eli kanli birileri, ikide bir Tv'ye cikip, " ne istediler de, vermedik..!" diyor.

Ne diyorsun ulan, sen kimsin bunu diyecek, demezmisin ?

Adam Turk Vatandasi, de ki Izmir'de oturuyor, kimin ne demeye hakki var ?

Bunlari dile getirince de, birileri cikip, kurtcu bu diyor, yani Kurt Milliyetcisi.

Turk Milliyetcisini kurar, meclise sokarsan, ne olacakti ya, sana serbest, geri kalan 25 Milyon yurttasa yasak.

Ugrasirsin iste boyle, 1984'ten beri.

Ne ekonomin kalir, ne kalkinman.

Arada bir gundem degissin diye KK'ni tehdit eder, dovdurursun ki, bu zeki Turk Milleti (!), KK'nu suclasin.

Kurtlere arka cikiyor diye.

Umarim bu yaziyi dogru okursunuz.
    Almanya'daki milliyetcilik Ispanya, Yunanistan daha AB'de degilken de ayniydi.
    Gectigimiz yakin dönemde olanlar sadece gercekleri su yüzüne cikardi.

Diger yazdiklariniza katilirim zaten.

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Emre alkının çok hoşuma giden bir tespiti var. Eğer dünyanın merkezi londra olsaydı. 1929’teki büyük buhran londradan çıkardı. Newyork’tan değil. Zaten o tarihte güç dengesi amerika lehine değişmiş durumdadır.
    İlk dünya savaşına kadar amerika dışarıdan sermaye alan bir ülkeyken savaş sonrasında sermaye ihracına başlıyor. Sonrasında adım adım amerikan hegemonyası kuruluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sanki o ikisi cok farkli iki yer
    Cok da fifi
    Je tai me fifi
    Abd ingiktere nin son kolonisi
    Son baskanindan belli
    Seksen milyoncuk yalanci oy pusulasi var postayla gelen

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Almanlar hakkinda cok sey yazilabilir, ama yukarida yazilanin dogru olma ihtimali cok düsük.
    Valla benim gazetelerde gördüğüm ikinci örnek, birincisi de çok eskiden 30-40 yıldır Almanyada oturup almanca bilmeyen kadını muayene etmeyi reddetmiş alman doktor.

Münferit hadiseler olabilir, genele yaymadım zaten.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

https://www.youtube.com/watch?v=YmejOd2AILA

iş adamların aşık olacagı bır siyasi neden secilemedi acaba bu

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    3 Tane daha rahibimiz 4'te damadımız olsaymış, 1 gaymeye düşecekmiş pis dolar.
    Amma troll dolardi bura ha..

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    3 Tane daha rahibimiz 4'te damadımız olsaymış, 1 gaymeye düşecekmiş pis dolar.
    Şak bı rahip da salarim. Sasirir millet hic beklemedikleri bir hareket nasıl bırakıyor niye bırakıyor hani bunlarda bir rahip vardı. şak bir tane daha salarim çil yavrusu gibi dağılırlar.

TÜM O SAN'a ait olanlar bana da ait

7. Muhabbet bitmiş ama aradan dahil olayım.

İtalya'nın kuzeyine lombardia denir. LOmbardlar da germanik bir halktır..

Tabi alman faşo'lar kendilerinden başka herkesi bozuk sayar.. İtalyan bölgesinde kalanları bilhassa..

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Dolar fonu alımlarına tekrar başladım. Bugün %2 daha ekledim. Pasif alımlar 735 e kadar bekliyor.

12:34 te %5 oldu.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    740.5 e kadar olanlar geldi. Son 1 haftada dolar fonu sayısı %33 arttı.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 958/1002 İlkİlk ... 458858908948956957958959960968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •