Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
Ya yazdığının tersini yapıyorsa..
Ya aldığı poz 1 lot 2 lot ise..
Sende ona güvenip 100 lot giriyorsan..
Ya 4-5 nickle takılıyorsa yazan kişi..
Ya algı kasma peşinde ise..

Ben portföy koymadan poz yazanları pek umursamıyorum..
gördüğüm bi akcay koyuyor portföy..
Akçay burada gördügüm başarılı pozisyonları olan bir trader bencede.Daha var şu an nicklerini hatırlamıyorum ezberimde deil.
Yazdıgında çok haklısın burada algı kasan tipler var.Bazısı hep uçar kaçar bazısıda hep düşüş beklentisinde.Belkide kötü niyetliler yada saplantı yapmışlar algıları öyle bilemiyorum.Akçay gibi herkez yazmak zorunda deil.Ki dünya üzerinde birçok iyi trader kendisini saklı tutmuştur.

Not olarak ekleyelim, gün içerisinde defalarca poz degiştirigimiz için buraya yazmak bizim için suç teşkil ediyor.Bir nevi al sat tavsiyesi gibi oluyor.SPK bir gün dönüp dolaşıp buraları incelerse sonu pek iyi bitmeyebilir boşuna zarar görmeye gerek yok.

Farzedinki o an yükseliş gördüm ve alışa geçtim ama piyasa tersine dönmeye başladı ve stop oldum yada kar al yapıp kapattım pozu.Burada yazsam neye yarar kime faydası var.belki önceki işlemlerim iyi diye bana güvenip poz mu alıcak ve zarara ugrayacak ve günahına giricem o kişilerin.Burada trade etmek zordur ya ögreniceksin ya hiç bulaşmıycaksın.Bana viop yapmak istiyorum diyenlere yapmasanız daha iyi diyorum her zaman.Çogunlukla sonu hüsran bitiyor.En az 10 bin saat civarı deneyim gerekiyor.