evet allahları var
hattan pandemide bile öne çekip ödediler paraları
ben bir genel kurula gittim
ve orda o ambiyansı görünce
ben hayatımda böyle nizami genel kurul görmemiştim
dedim bu şirket iş yapar
beğenmedim yönede iğneleme yapmıştım
ihracata yeni sorumlu elemanlar alınacak mı diye sormuştum.
Bu noktadan sonra düşsede çıksada yatırımcıya yapabileceği her şeyi yaptılar.
Bu noktadan sonra
KENDİ düşen ağlamaz.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Var var ben 8 liralardan beri 30 a kadar aylık 3-5 alıyordum 14 maliyetle bekliyorum ben burdayken benden önce burda olanlar da var asıl nokta alırken iyi araştırmak ederini biliyorsan alırken de satarkende korkmazsın aynısını jantsada yaşamıştım 25 tl lerden 80 e kadar devamlı aylık alırdım 58 maliyetim vardı sonra hisse fırladı 220 den hepsini verdim fırlamasaydı satmazdım şirketin ederi açıkladığı bilancolara göre değişir. şirkette işler iyiyse fiyatın düşük kalmasına pek takılmamak lazim elbet ederini bulur.
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önce 20 li fiyatlara alıştırdı ardından 30 lu ama 40 da durmadı hemen 50 ler buldu ..40 li fiyatlara alistiramadan es geçti. .ytd
Devre kesti sanırım.... YTD Yatırım Tavsiyesi Değildir....
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim maliyet 0 (Yazı İle SIFIR) hatta eksi.....yani 1 lot satsam, lotu alana da üste para versem yine kardayım çok şükür.
NOT: bugün tavandan (53,40) 2000 tane daha verdim. Gapı doldurmaya niyetlenirse (43-46 lara gelirse) bakarız bir hal çaresine.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.
Tufan abi beni trenden 200 lot 200 lot sattira sattira attılar para kazandık diye sevindik de çıktık bir de
10 bin lot mal vardi iyi paraymis valla, 5 binini bari tutsak olacakmış![]()
Neyse gittiğimiz yerler de bunun kadar olmasa da kof çıkmadı Allah'tan, sizler bol bol kazanın Allah artirsin sen yaş tahtaya basmazsın zaten...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri