Sayfa 769/1004 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,145 - 6,152 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Grafigi cizen para sizde mi yoksa ortak..
    Benim paramla bu grafik çizilmezdi. Eğer etkim olmuşsa, inşaAllah olumlu yönde olmuştur...

Ben düşünce alırım, yükseltmek benim işim değil...

Hisse bariz sahipli. O nedenle ben o işlere karışmam...

Ben yatırımcıyım. Ucuz gördüğüm zaman alır, unuturum... 10 TL 'den beri alıyorum... Cuma günü az çok demeden hâlâ alımlarım oldu...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    benim kaçırdığım en büyük balıktır
    4 liradan verdim
    eskiden gyhol idi ismi değişti
    gedik yatırım holding, hala gideri var
    adı üstünde gedik.
    gideri var evet o yüzden sordum zaten...

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Benim paramla bu grafik çizilmezdi. Eğer etkim olmuşsa, inşaAllah olumlu yönde olmuştur...

Ben düşünce alırım, yükseltmek benim işim değil...

Hisse bariz sahipli. O nedenle ben o işlere karışmam...

Ben yatırımcıyım. Ucuz gördüğüm zaman alır, unuturum... 10 TL 'den beri alıyorum... Cuma günü az çok demeden hâlâ alımlarım oldu...
    pkart neyini begeniyorsunuz...şirketin büyüme potansiyeli var mı bana hiç var gibi gelmedi...

Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    pkart neyini begeniyorsunuz...şirketin büyüme potansiyeli var mı bana hiç var gibi gelmedi...
    Ben GEDZA 'dayım. PKART 'ta yokum...

Grafik GEDZA grafiği idi...

Borsa İstanbul 3 hisseyi daha brüt takasa aldı
    Alarko Carrier (#ALCAR)
    Çimbeton (#CMBTN)
    Konya Çimento (#KONYA)

Medyada Türkiye Gazetesi ile başlayan büyük yolculukta, kuruluştan 23 yıl sonra ‘tek çatı’ altında toplanan şirketleriyle planlı ve güçlü adımlarla yürüyen İhlas Holding, büyük hedeflerine bir yenisini daha ekliyor. Medya, inşaat, üretim ve ticaret, hizmet, otomotiv, sağlık, finans, sigorta sektörlerinde faaliyet gösteren İhlas Holding’den hamle üstüne hamle geliyor.

ENERJİ SEKTÖRÜNE GİRİLİYOR

Geçtiğimiz günlerde yeni girişimlere yatırım yaparak destek olmak ve ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla ‘girişim sermayesi şirketi’ kurma kararı alındığını ve konuyla ilgili SPK’ya başvuruda bulunulduğunu duyuran İhlas Holding, bugün de ‘enerji sektörü’ne girme adımını açıkladı.

Şirketin, HES alanında bir firma ile yatırım ortaklığı ve satın alma görüşmeleri için masaya oturduğu belirtildi.

YENİ VE BÜYÜK HEDEFİN KAP AÇIKLAMASI

İhlas Holding’den yeni ve büyük hedeflerin bir parçası olan önemli açıklama, 27 yıl sonra bir ilk olma özelliğini de taşıyor:

“Şirketimiz, Türkiye'de enerji konusunda (HES) faaliyet gösteren bir firma ile iş, yatırım ortaklığı ve satın alma görüşmelerine başlanmış olup, karşılıklı gizlilik sözleşmesi imzalanmıştır.â€

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı akşamlar...

Bir süredir GEDZA grafiğini güncelleyemedim...

En güncel hâli ile, bir aksilik olmazsa yol haritamız bu şekilde olabilir...

Farklı açılardan farklı hesaplarla aynı sonuç çıkması enteresan ve güzel. Bir çok kesişim var ama en dikkat çekici olanı 30.30 seviyesinde olandır...

Ara duraklar 24.5, 28.0 gibi duruyor...

Bravo, güzel calısmalariniz ve emeğiniz için teşekkürler.
    Ve tabii yine objektif.
    Saygılar

craps, pawnstar, svilengrad
    hakuna matara....memento mori.

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Bravo, güzel calısmalariniz ve emeğiniz için teşekkürler.
    Ve tabii yine objektif.
    Saygılar

craps, pawnstar, svilengrad
    Teşekkürler Dostum...

Elimden geldiğince objektif olmaya çalışıyorum. Yanıltıcı bilgi vermekten kaçınmaya uğraşıyorum. Artık olduğu kadar...

Benim yanımda GEDZA 'nın çok ayrı... Biliyorsunuz...

Sayfa 769/1004 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •