Sayfa 94/996 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 745 - 752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Bakan Koca : Vatandaşlarımızdan ricam salgının siyasi bir alana çekilmesine müsade etmeyiniz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bakan Koca : Vaka bazlı en yüksek artış Hatay’da yaşanıyor .

Hatay’da Yoğun bakım doluluk oranı %84.8 , Solunum Cihazi doluluk oranı %79.3

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

İstanbul ‘da yoğun bakım doluluk oranı %68.2 , Ankara’da %73.5, İzmir’de %77.6, Samsun’da %80.8, Adana’da %78, Mersin’de %77.5, Ordu’da %78.4

4.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    Goldman 24 ünde 200 puan artış olur demiş.

Zor diyorum görelim.
    şimdiden bankalar 15 ve üstü vermeye başladıgına göre acaba demekten geri kalmıyor insan

5. mevcut durumdan çok memnun. Zira yıllarca okumakla, çalışmakla elde edilebilecek bir çok imtiyaz pat diye sunulanlar sımsıkı iktidara sarılarak yumak gibi oluyorlar. Çok ta haklılar kendilerine göre.

O halde herkes her şeyin farkında olduğuna göre her gün bunları konuşarak nefesime, hayatıma yazık oluyor. Üstüne de terbiyesiz, iftiracı hatta hain oluyoruz. Eskiler her şeyi özdeyişlerle çok güzel betimlemişler. Misal ; Yavuz hırsız bağırarak ev sahibini korkutur demişler. Ben artık korkuyorum ve sadece şarkı- türkü sanat konuşacağım.

6.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    şimdiden bankalar 15 ve üstü vermeye başladıgına göre acaba demekten geri kalmıyor insan
    Fiba kiraz hesap 17 , alternatifbank vov hesap 16+1 , Teb marifetli 16 gibi birçok banka 60 gün ile 120 gün gecelik oranlar veriyorlar. 32 gün üzerine çok rahat 17 alınıyor. Faizler 24 aralık ppk toplantısında artsa bile dövizin durumuna bağlı olarak hızla indirirler. Çünkü ; tabanları genelde dövizseverlerdir.

7.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    '' bile '' kelimesi fazla olmuş.

Temsil , ağırlama , Seyehat diyor zaten .

Rus metresini yanına alır seyahate çıkarsın, , sonra onu bir otelde ağırlar, gecede gece de Türk 'ün gücünü temsil edersin.
    Türk'ün gücünü derken ?

8. Eninde sonunda kurdukları yalan sistem çökecek.

Sayfa 94/996 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •