Sayfa 518/996 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    1511 son 2 gündeki 3. cort denemem hayırlı uğurlu olsun bakalım gene tokadı yiyip oturacak mıyız...

1485, 1498 ve 1511'den cort deniyorum.

İlk ikisini 200 er puan zararla kapattım.

İnat etseydim ne olacaktı, takdir sizlerin.
    Bende 2 dene var 1496 ve 1505 makinanın içinde kaldı jetonlar, aslında sabah 2.sini kapatmaya fırsat vermişti aklımdan geçmişti aptallık ettik, süsmüğü yedik Ayasofya abinin bizonları fena
    Hamdım Piştim Yandım

dolar
    saatlik
    bandı patlatırsa pis gider

3.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Forumu oldukça boğa görüyorum. 152'ler 155'ler havada uçuşuyor. Cons dayım ile terste kalacağım ama bana göre düzeltme henüz bitmedi. Spot 30 endeksin 1500 üzerinde kapanış yapamadan (belki oraya bile varamadan) aşağı dönüp bir süre daha 1200 - 1500 yükselişini sindireceğini tahmin ediyorum.
    Çok güvendiğim bir tahmindi ama yanıldım. Zaten en çok güvenilen tahminler en yanıltıcı olanlar.

Cons bayımı tebrik ederim.

Halen bir düzeltme beklentim var ama vadeli piyasalarda yeri olmayan bir beklenti. Saatlik grafikte 13 birimlik ortalamayı takip edeceğim. Açtığım şortlarımı zarar ile peyderpey kapattım.

Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Çok güvendiğim bir tahmindi ama yanıldım. Zaten en çok güvenilen tahminler en yanıltıcı olanlar.

Halen bir düzeltme beklentim var ama vadeli piyasalarda yeri olmayan bir beklenti. Saatlik grafikte 13 birimlik ortalamayı takip edeceğim. Açtığım şortlarımı zarar ile peyderpey kapattım.
    ben short zararda devam

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku

geçmiş olsun. nacizane tavsiye. derhal vob hesabınızı iptal ettirin yol yakınken... ilerde çok geç olabilir...

6.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    ben short zararda devam
    Biz bilmiyoruz bu işi öğrenemeyecez koç, aslında strateji şu olmalı
    zararı kısa kes k@rda otur.
    sanırım biz tam tersini yapıyoruz. K@rı kısa kes zararda otur
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bende 2 dene var 1496 ve 1505 makinanın içinde kaldı jetonlar, aslında sabah 2.sini kapatmaya fırsat vermişti aklımdan geçmişti aptallık ettik, süsmüğü yedik Ayasofya abinin bizonları fena
    bi ipli ceton mu kaladı elinde asdas.

bu arada matrikizi kapattım.
    internet züper artık bi sayfayı açınca diğerini kapatıyorum.
    idareli inetnet türknet. asdas.
    hız ve gecikme zamanı sinizoydal eğri çiziyor.
    paladan yediğim dayaktan daha betermiş bu iş asdas.
    bu arada 2 ceton aldım makinadan ama ben cetonları geri aldıkça sanki makası açıyor gibiydi.
    kim alıyor kim satıyor, boy verin lütfen.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 518/996 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •