Sayfa 643/996 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,137 - 5,144 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Pandemi zamanında hali iyi olanlar iyi tasarruf ettiler. Pandemi bitişinde bu para ekonomiyi ateşleyecek.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    az ihtimal ama 12 oldu ,13 oldu yine stop yok mu????
    daha 10 olmadı.
    12-13 ne

3.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    daha 10 olmadı.
    12-13 ne
    Abi ben senin sistemi çözdüysem tam 12.98 AL AL AL yakar yemyeşil Sevgiler bol kazançlar koç abey.

Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Youtubeda katastrofçu komplo meraklısı abileri amcaları izleyenler gene başlamış dünyada finansal sistem çöküşçülüğü oynamaya.Evde kalmanın yan etkisi olsa gerek.

Gülme geliyor sadece. İyi haftasonları.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kazanın doğurduğuna inanıyorsun dimi. Petrolün - olmasını bana, katastrofçu olmayan bir hipotezle yanlışlıyabilirmisiniz....

5.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    daha 10 olmadı.
    12-13 ne
    Garan yakında direncini paramparça edecektir.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi ben senin sistemi çözdüysem tam 12.98 AL AL AL yakar yemyeşil Sevgiler bol kazançlar koç abey.
    Görecez haftaya.
    Ne yakacak,kimler yanacak

7. dow ve snp de %10-12 civarı düşüş ihtimali güçlü duruyor..önümüzdeki bir-iki haftada.
    bizdeki 30 hisseleri bu yüzden atak yapmış olabilirler..düşüşten önce yukarı atıp düşüşte ayak uydurmak için..
    bu da dışarda teşvik, içerde faiz beklendiği gibi gelişmeyebilir demek olur..

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Görecez haftaya.
    Ne yakacak,kimler yanacak

8.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Pandemi zamanında hali iyi olanlar iyi tasarruf ettiler. Pandemi bitişinde bu para ekonomiyi ateşleyecek.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ekonomi düzelmesi için insanların çılgınca harcama yapması gerekiyor. harcasınlar diye kredi dağıtıldığında paralar arabaya, altına ve dövize aktı. görüldüğü gibi pandemi insan davranışlarını değiştirdi. insanlar artık daha defansif daha fazla gelecek kaygısıyla yaşayacaklardır. üstüne işsizliğin yükselişi, hayatın pahalılaşması cabası.
    sistem vergi toplayamaz hale gelirken vergilerin sürekli artırılması yanlış bir politikadır ama tek geliri vergi olan devletlerin yapacak başka çareleri yoktur.

Sayfa 643/996 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •