Sayfa 932/1043 İlkİlk ... 4328328829229309319329339349429821032 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 7,449 - 7,456 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Birde yarin icin aselsanda ekstra durum olabilir mi bu yaptirim isinden pek bisey cikmadi gozuken

2.  Alıntı Originally Posted by elektron Yazıyı Oku
    celik hocam sanko gecen haftadan sayenizde girmistim bugun icin eger yorumlarsaniz selec i sormak istiyorum sabah taban olacakken gedik yatirim hisseye girip tavana goturdu nasi okumaliyiz yarin icin muhtemel senaryo icin ne dersiniz
    haftalık desteğine vurup yukarı atmış lakin günlük drenç var 17.50 civarlarında ...

3. Türkiye ile Azerbaycan arasında yeni bir doğalgaz hattı kuruluyor.

-Karabağ'ın işgalden kurtulmasının ardından Nahçivan'in doğalgaz ihtiyacı Iğdır-Nahçivan doğalgaz boru hattından da sağlanacak.

-Projeyi BOTAŞ ve SOCAR yürütecek. Anlaşma yarın imzalanacak. hangi hisselere yarar günün sorusu ?

4. Celik hocam #sanel hakkindaki goruslerinizi ogrenebilirmiyim?

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Türkiye ile Azerbaycan arasında yeni bir doğalgaz hattı kuruluyor.

-Karabağ'ın işgalden kurtulmasının ardından Nahçivan'in doğalgaz ihtiyacı Iğdır-Nahçivan doğalgaz boru hattından da sağlanacak.

-Projeyi BOTAŞ ve SOCAR yürütecek. Anlaşma yarın imzalanacak. hangi hisselere yarar günün sorusu ?
    Socar=petkim

6. Enka olabilir mi hocam boru hatti yapimi vs

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Türkiye ile Azerbaycan arasında yeni bir doğalgaz hattı kuruluyor.

Selamün aleyküm hocam Petkm etkiler diye düşünüyorum çünkü ortak

8. Hocam RHEAG 'daki son iki kapanış duzeltmedir diyebilir miyiz??Devam eder mi sizce ??

Sayfa 932/1043 İlkİlk ... 4328328829229309319329339349429821032 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •