bryat ta özsermaye 3 milyarı aşmış durumda
jants 359 milyon.
ancak jants karlılık açısından bir iki yıl içinde 20 ila 25 kat karlara ulaşabilirse ki potansiyeli var o zaman ciddi rakamlar gündeme gelir. şimdilik 4. çeyrek bilançolar önem arzediyor
bryat ta özsermaye 3 milyarı aşmış durumda
jants 359 milyon.
ancak jants karlılık açısından bir iki yıl içinde 20 ila 25 kat karlara ulaşabilirse ki potansiyeli var o zaman ciddi rakamlar gündeme gelir. şimdilik 4. çeyrek bilançolar önem arzediyor
evet dostum fuulum...jantsaya güveniyorum..iyileşen finansalları , artan ciro ve karı ile tek taş pırlanta gibidir benim gözümde...tabi tüm bu güzel özelikler hissenin çıkması için tek başına yeterli değildir...gerçekten de sahibi olmayan bir hisse sadece trade hissesi olur...jantsanın ise sahibinin olduğuna inanıyorum...artık bu ağa ne zaman hisseye kalk derse o vakit kalkar..benim senin demen ile kalkmaz...sabır sabır sabır..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
bryatta öz sermayenin artmasının bir nedeni sürekli varlıklarını yeniden değerlemesidir...varlıkları değerledikçe şirketin de öz sermayesi artıyor..yoksa bryat çeyrek karları jantsa kadar bile yok...yanlış hatırlamıyorsam üçüncü çeyrekte bryat 34 milyon kar yapmış iken jantsa 52 milyon kar yaptı...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
2020 yılı icin 12 ila 14 kat kar beklentim var, 2021 yil icinde benzer bir durum olur. ancak 2022 de Allah kısmet ederse 20 kat civarina yaklasiriz, buda bedelsiz potansiyeliyle birleştiğinde ve hissenin halka arz kısmının düşüklüğü de dikkate alındığında belki senin hayal ettiğin yerlere gidebilir, ya nasip
Yüksek kar eden özsermayesi düşük hisseler fırsat hisselerdir...
sn.foton,
bryat
aktif karlılık....0.041
özkaynak karlılığı....0.043
yatırım karlılığı....0.043
fk....81.18
jantsa
aktif karlılık....0.2591
özkaynak karlılığı...0.4143
yatırım karlılığı....0.4123
fk....22.37
bu veriler ışığında bryat,jantsanın yanına bile yaklaşamaz...
ya jantsa çok ucuz yada bryat çok pahalı...
selamlarımla..
bryat bende yok 90 tl den vermiştim, jants yatırımcisiyim, uzunun zamandır. bryat borçelik gibi bir firmaya %25 oranında ortaktır. brsan %12 bunun gibi 13 firma var ortak olduğu özsermaye artışı bu firmalardan kaynaklıdır. bryat bu firmalardan temettü alır sonrada artanini bankaya faize yatırır...
jants aktif is yapan bir firmadır bryat ile karşılaştırılması da doğru olmayıp bryat %94 patronun elindedir %6 gibi bir oran kalmıştır.
jants kötü değil bilakis bilancodaki tüm kalemler artış yönündedir, ciddi temettü veren ve %80 yurtdışı çalışan her dönem elde tutulması gereken bir firma, şimdilik dinlenecek gibi görüntü veriyor, havuz biraz dolsun bakalım.
Yer İmleri