Sayfa 191/331 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon
Arama sonucu : 2645 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1.  Alıntı Originally Posted by Cezaa Yazıyı Oku
    Pastanın büyüğünü sarkusyana ayırdık bakalım, hakkımızda hayırlısı. Sarkusyan da genel kurul zamanına kadar, Arena , aksen ve algyo üçlemesi ile yıl sonu bilançolarına kadar bekleyeceğiz.
    Bende arena, link, alka, orge, bucim, de benim kalabalık ekip. Link dışında bu ara hepsi yoruyor beni sarky yi salarlarsa daha aşağıya link dışındaki bütün hisselerin topunu satar sarky geçerim.

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Bende arena, link, alka, orge, bucim, de benim kalabalık ekip. Link dışında bu ara hepsi yoruyor beni sarky yi salarlarsa daha aşağıya link dışındaki bütün hisselerin topunu satar sarky geçerim.

Üstadım sizdeki link aşkı bir başka, Cover13 denince Link çağrışımı geliyor zihinlere..

3. Bakır fiyatları artması bize yaramıyor mu arkadaşlar?

4.  Alıntı Originally Posted by agun Yazıyı Oku
    Bakır fiyatları artması bize yaramıyor mu arkadaşlar?
    Bilanço anlamında artı, ama gelecekte stok maliyeti arttırması sebebiyle, nihai ürün fiyatlaması doğru yapılmaz ise kar marjı düşmesi, satış hacmi düşmesi gibi olumsuzluklar olabilir. Ama yönetim herşeyi doğru yapacaktır. Şirket yönetimine guvenmesek bu kadar baglanmazdik zaten

5.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku

Bu düşüşte sarky almak için vertu, tcell, naten, tatgd hepsini defterini dürdüm bu hafta, gerçi sattıgımıza pişman eden olmadı henüz. Sarky nin aldığına pişman edeceğini sanmam.

6.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Bu düşüşte sarky almak için vertu, tcell, naten, tatgd hepsini defterini dürdüm bu hafta, gerçi sattıgımıza pişman eden olmadı henüz. Sarky nin aldığına pişman edeceğini sanmam.
    Sen yine de pek güvenme. ummadık taş baş yararmis.
    Sahi nereye gitti bu tavandan mal alamayanlar?
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

7.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Sen yine de pek güvenme. ummadık taş baş yararmis.
    Sahi nereye gitti bu tavandan mal alamayanlar?
    Sizin sarky ile ilgili güveninizin sarsılması can sıkıcı, temkinli olmam için uyariyorsunuz beni anlıyorum. Kademeli alıyorum. Şu ana kadar can sıkıcı bir durum yok. Diğer hisseleri satmam biraz sarky düşüşüne, biraz da link düşüşüne hazırlık. Al satı çevirebilmek adına destekerde nakit ihtiyacı çok oluyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Sizin sarky ile ilgili güveninizin sarsılması can sıkıcı, temkinli olmam için uyariyorsunuz beni anlıyorum. Kademeli alıyorum. Şu ana kadar can sıkıcı bir durum yok. Diğer hisseleri satmam biraz sarky düşüşüne, biraz da link düşüşüne hazırlık. Al satı çevirebilmek adına destekerde nakit ihtiyacı çok oluyor.

Kardeşim, Yanlış anlamayın güven sarsılması yok. Bizim maliyetler çok düşük olduğu için ekrana bile fazla bakmıyoruz.

Borsa işte düşe çıka, alıştıra alıştıra, mal toplayan toplayana, karını realize eden edene.
    Taşlar yerine otursun bakalım. Yeterki harp darp olamasın.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

Sayfa 191/331 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •