Sayfa 981/996 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,841 - 7,848 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Maalesef o likidide reel'e geçemiyor...
    Basılan paraları,kara delikler yutuyor...
    Bunun sosyal topluma ve insanların yaşımlarına sirayet edip yaşamı zorlaştırmaya devam ediyor...
    İnsanlar açız diye bağırdıklarında,intiharlara kadar gittiklerinde,,,görmezlikten gelinip inkar ediliyor...
    Sermaye piyasalarında,samanlık seyran hemide lay lay lom...
    Bu işin sonu kötüdür...
    DİYİM BEN YANİ...
    Dolaylı söylediğimi doğrudan söylemişsiniz. Bugün değersiz görünen temel ihtiyaçların değerlendiği aşırı değerli olanların değersizleşeceği döneme küresel olarak giriyoruz. Tarihte belki de en serti olacak. Dünya nüfusunu göz önüne alarak değerlendiriyorum. Ne yazık ki çoğu kişi farkında değil. Doyum noktasına pandemi çok yaklaştırdı.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

2. saat 11 gibi dikkatimi cekmisti

fiziki olarak Full $ dayim dusmesi umrumda bile degil . fiziki dolarlarim bozdururmuyum 2 nedende bozdururum 1 borsalar cok saglam bir satis yerse 2: piyasalar gercekleri fiyatlayip emlak fiyatlari %10 20 duserse . onun haricinde isterse 6.50 ye dussun umrumda degil ihtiyacim olmayan para .8 li seviyelerden dolar alan insanin da ihtiyaci olacak bir paraya dolar aldigini dusunmem zaten [ben 8 liraya $ almadim ticaretim $ ile TRY yi sadece gunluk yasam icin kullaniyorum]

bu arada daha piyasalar kapanmadi ben sahsen 7.64xx altinda kapanacagini dusunmuyorum
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    bankalarin dolar alis satis fiyatlari cok anormal bugun
    Investing fiyati 7.74
    butun bankalar 7.74xx den satiyor
    Garanti alis :7.69
    QNB alis:7.72
    normalde Qnb Satis 7,76 garanti satisinda 7.78 gibi olmasi gerekiyor
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by abka Yazıyı Oku
    garanti 7 olması demek krizdir.bunu temellendirmek lazım.endeksin 1000 altı olmasıdır.dolardaki olası yükselişi de hesaba katarsak (kriz olacaksa),endeksin dolar bazında yeni dip yapması demektir(2009 dan beri)..bunu öngörecek ne var..itirazım buna.teknik an itibariyle olumlu.kehanet yoksa; kim ne biliyor kimsenin bilmediği şeyi...

Benim hedefim orta vadede 1570-1600 bıst ve 15-16 garanti..orayı görürse,trent yukarı bile olsa satarım.an itibariyle problem yok..ama piyasa canlıdır,her an değişebilir.itirazım kehanete..trent kırılırsa ben de tek lot kalmayacağı gibi 100 endeks kontrat short çalışır.aynı kademeden ,tek seferde...

Bunu da poz. Aldıktan sonra isteyene yapıştırırım.

Asla koşullanmam,fiyat döndüğü anda ben de dönerim..babamın holdingi olsa bile endeks dönünce hisseyi satarım.ama an itibariyle endekste 400 puanlık düşüşü öngören bir gelişme var mı?..garanti 7 demek endeks 1000 demektir.

Sıkılşma maksimun.koşullanma hata.kimseye buradan yeni hisse al demekte hata sat demekte hata..önce endeks önemli.
    garanın 7 olması uzun vadeye tobo dur bence.
    Ve olursa o kadar hızlı olurki .
    şaşırırsınız.

4. Heyyytt, huyyyttt..sonra, desteğiniz için teşekkürler Merkel abla...dışarıdan bakınca, kaplan..ama kağıttan.

Ar damarı olan için, utanç vesilesi.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    garanın 7 olması uzun vadeye tobo dur bence.
    Ve olursa o kadar hızlı olurki .
    şaşırırsınız.
    Garan belki 9.60 a kadar gevseyebilir, (Verge hocamın direnç dediği seviye olası düşüşte destek olucağını düşünüyorum) ama
    Endekisi Yıl sonuna kadar tutucaklar koç, giriyon mu cokopirensine iddiaya
    Hamdım Piştim Yandım

DOWUN BURADAN 27 YE DÜŞMESİ
    GARANI KAÇ YAPABİLİR.?

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Garan belki 9.60 a kadar gevseyebilir, (Verge hocamın direnç dediği seviye olası düşüşte destek olucağını düşünüyorum) ama
    Endekisi Yıl sonuna kadar tutucaklar koç, giriyon mu cokopirensine iddiaya
    bak şimdi bir ihtimali gözardı ediyorsun.
    herkes faiz arttırımı bekliyor merkezden.
    ya pas geçerse.
    fiyatlandı faiz arttırımı şimdi.
    ters tepki doları 3 günde 8.5 yapar.
    olağan üstü toplanır ppk düzeltmek için.

dowda trumpın bir tweetine bakar.

8. Sn KOC pozisyonun geregi objektif bakmiyorsun[en basit ornek : onceki grafiklerinde saatlik Pu NU ariyor gosteriyorsun] . bist30 daki hisselerin grafiklerine bak yukari potansiyelleri asagi potansiyellerinden cok cok fazla . ivme yukariya dogru devam ederse bist 30 daki hisselerin en az %50 potansiyelleri var sebeb aramalarina bile gerek yok yalniz garantinin 7 ye dusmesi icin saglam bir sebeb gerekir
     Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    DOWUN BURADAN 27 YE DÜŞMESİ
    GARANI KAÇ YAPABİLİR.?

08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 981/996 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz